Співачка LOBODA через тяжкий стан здоров’я скасувала свої концерти: що кажуть лікарі?

Як відомо, російська виконавиця Світлана Лобода захворіла на Ковід-19. Через хворобу їй довелося перенести найближчі концерти.

Про це вона повідомила в своєму офіційному каналі – Інстаграм-блозі.

“Після консультації з лікарями і оцінки мого нинішнього стану, було прийнято рішення перенести наш сольний концерт на 24 квітня, в зв’язку з тим, що після вірусу організму протипоказані фізичні навантаження протягом двох тижнів “, – повідомила Світлана.

Вона запевнила, що всі, хто купив квитки на дату, в яку захід не відбудеться, зможуть прийти по них 24 квітня і насолодитися музикою улюбленої виконавиці.

“Ви знаєте, як я віддаюся на концертах і просто не можу працювати для вас вполногі. Впевнена, краще почекати ще кілька днів, щоб потім відірватися по повній! Сподіваюся на ваше розуміння! “, – поділилася співачка. Також вона детальніше розповіла про своє самопочуття.

“Мій стан стабільно, я зберігаю бадьорість духу і навіть намагаюся працювати, не встаючи з ліжка. Я вас дуже люблю! І до зустрічі. 24 квітня в Барвисі! “, – резюмувала артистка.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода потрапила в скандал з хірургом з Узбекистану. Він в своєму робочому профілі виклав відео, де робить дівчині ринопластику. Пацієнтка була дуже схожа зовні на співачку Світлану Лободу. Також хірург зазначив в Інстаграм аккаунт Світлани, щоб всі подумали, що у нього під ножем саме вона.

Знаменитість визнала це ударом по власній репутації. Її юристи вже підготували позов до суду, і вимагають від хірурга з Узбекистану 187 тисяч доларів компенсації. Поки суд не прийняв рішення по цій справі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.