Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець вперше показала своїх батьків: хто вони, як виглядають і чим займаються

Відома українська актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вирішила поритися в сімейних архівах і вперше показала своїх батьків.

Олену без перебільшення можна назвати однією з найвідоміших юмористок в країні. На її рахунку безліч пародій на жінок-політиків і популярних артисток вітчизняного шоу-бізнесу.

Почалося все ще в студентські роки, коли майбутня зірка телебачення грала в КВК. Зараз вона не тільки успішна в своїй професії, ще вона щаслива дружина і тричі мама. Зі своїм чоловіком Сергієм Олена познайомилася саме завдяки КВК, а виховують вони разом трьох дітей — старшу дочку Машу і молодших двійнят Катю і Ваню.

Олена Кравець з чоловіком і дітьми
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Незважаючи на те що Кравець активно розвиває свій блог в соціальних мережах, сімейними фото вона ділиться нечасто. Якщо чоловік і діти іноді все ж з’являються на її сторінці в Інстаграм, то батьків там практично ніколи не буває.

Але на цей раз Олена вирішила зробити виняток і у себе в “сторіз” показала своїх маму і тата в молодості. Судячи з того, які вони нарядні, це фотографія з їхнього весілля.

Скриншот из Инстаграма Елены Кравец
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

Надія Федорівна і Юрій Вікторович вже пенсіонери. Мати Олени Кравець в минулому була економістом, в цьому році їй виповниться 79 років. Власне, гумористка планувала піти по її стопах і вступила в економічний інститут. Батько ж був металургом і йому вже 81. За словами самої зірки, саме Юрій Вікторович вплинув на її позитивне ставлення до світу.

Олена Кравець з батьками
Олена Кравець з батьками

Нещодавно Олена затіяла ремонт в квартирі батьків, який нарешті завершився, ось вона і вирішила розворушити сімейні архіви.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.