Руслана Лижичко та Алла Мазур: які знаменитості вакцинували проти Ковід-19?

Вакцина від вірусу в останні кілька тижнів - одна з найбільш обговорюваних тем в суспільстві. Вже з'явився асортимент вакцин, як і армія антіпрівівочників.

У шоу-бізнесі є безліч людей, які розуміють – важливо доносити до аудиторії актуальність проблеми вакцинації. Тому багато шоумени, телеведучі та артисти публічно зробили собі вакцину. І в цій статті ми поговоримо про таких артистів.

Алла Мазур

Алла Мазур зробила щеплення від Ковід-19
Алла Мазур зробила щеплення від Ковід-19

Після онкології, яку телезірці діагностували не так давно, і вона її перемогла, Алла зареклася – завжди стежить за своїм здоров’ям. І, по можливості, діє на випередження.

Тому провідна 1 + 1 отримала першу дозу вакцини 9 березня 2021 року. Каже – побічних дій немає, відчуває себе відмінно.

Сергій Жадан

Сергій Жадан зробив щеплення від Ковід-19
Сергій Жадан зробив щеплення від Ковід-19

Український письменник-сучасник зробив собі щеплення в кінці березня. Письменник закликав усіх своїх фоловерів вакцинуватися, якщо у них є така можливість. А в коментарях до його публікації стали писати, що це “розкіш “.

Ivan Navi

Іван Наві зробив щеплення від Ковід-19
Іван Наві зробив щеплення від Ковід-19

Молодіжний співак Іван Наві також вирішив пройти вакцинацію. Зробив він це в останні дні березня, і повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

Олександр Педан

Олександр Педан зробив щеплення
Олександр Педан зробив щеплення

Кумир молоді, телеведучий і шоумен вакцинувалася від Ковід-19 одним з перших. Зробив він це в прямому ефірі одного з телевізійних шоу. Незважаючи на те, що вчинок в позитивному ключі оцінили не всі, він ним задоволений. І радить усім, хто має можливість – вакцинуватися.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.