Невістка Оксани Марченко вперше показала новонародженого сина: онуку ведучої “Х-Фактора” виповнилося 2 тижні

Невістка Оксани Марченко і Віктора Медведчука Катерина влаштувала зворушливу фотосесію з новонародженим сином.

Довгоочікуване поповнення в новоспеченій сім’ї Катерини і Богдана Марченко сталося 26 березня. Саме в цей день у них народився первісток Віктор. Примітно, що Медведчук доводиться Богдану нерідним батьком, проте, саме на його честь пасинок назвав свого сина.

Вагітність сімейство ретельно приховувало від публіки протягом усього терміну, тоді як новина про весілля молодих людей в жовтні 2020-го прогриміла на всю країну. Нескладна математика підказує, що на момент одруження наречена вже перебувала в положенні, при цьому зустрічалися Богдан і Катерина до цього не перший рік.

Богдан і Катерина Марченко
Богдан і Катерина Марченко

Народжувала невістка Марченко в приватній клініці ISIDA, де різні пакети ведення вагітності та пологів (стандарт, комфорт, преміум) варіюються за ціною від 71,7 до 132,7 тисяч гривень.

Молода матуся активно веде свій блог в Інстаграм, тому там регулярно з’являються як її особисті фото, так і фото з близькими людьми. Також у неї є окремі сторінки, де публікуються робочі знімки — Катерина працює фотографом і візажистом.

Катерина і Оксана Марченко
Катерина і Оксана Марченко

На цей раз героїня нашої сьогоднішньої статті порадувала підписників парою кадрів з фотосесії з новонародженим синочком, на яких вона ніжно тримає малюка на руках. Привід для цього був особливий:

“Нашому сонечку сьогодні два тижні”, — підписала публікацію дівчина.

http://www.instagram.com/p/CNaKhWmJv1d/

Коментатори почали вітати новоспечених батьків і сипати компліментами:

  • “Чудесні!”;
  • “Вітаємо! Всього найкращого!”;
  • “Які ви милі і прекрасні”;
  • “Щастя”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.