Тоні Матвієнко – 40 років: чи святкує дочка Ніни Матвієнко цю дату, і чому скасувала концерт в свій ювілей?

Співачка Антоніна Матвієнко - не тільки мамина гордість, а й людина, яка принесла багато хорошого в розвиток українського вокалу і української пісні.

На щастя, вона ще продовжує активно розвивати себе як вокалістка, і випускає пісні. 12 квітня 2020 роки їй виповнилося 40 років. Хоча виглядає Тоня дуже молодо і свіжо. На честь свого сорокаріччя артистка опублікувала серію фото – як сучасних, так і дитячих.

У свій ювілей Тоня планувала зустрітися з шанувальниками і друзями на сцені столичної майданчики Caribbean Club

Співачка готувала концерт “Мій перший ювілей “, присвячений святкуванню знакової події в особистому і творчому житті. Але, з огляду на ряд карантинних обмежень, які зараз ввели місцева влада, вона перенесла урочистий захід на кінець весни.

Таким чином, свою річницю Антоніна Матвієнко відсвяткує у вузькому колі рідних і друзів. Втім, вирішила розділити свято і з шанувальниками. Так, на своїй сторінці в Instagram Матвієнко поділилася відео, що містить ексклюзивні фото життєвого шляху співачки. Аудиосопровождением послужив фрагмент пісні “Ві НЕ йдіть, літа молоді “, виконаний Матвієнко.

Відзначимо, зараз Тоня Матвієнко – не тільки щаслива артиста, а й кохана дружина. Її чоловіка звати Арсен Мірзоян. Познайомилася пара на вокальному конкурсі “Голос країни “, ще на самому першому сезоні.

Незважаючи на те, що у Арсена Мірзояна тоді була дружина і діти, він закохався в цю блондинку з чистими очима. З тих пір вони більше не розлучалися. А потім у них народилася дочка Ніна, в якій батьки зараз обожнюють.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.