Дочка онкохворої Заворотнюк перервала мовчання і висловилася про здоров’я матері: “Мені дуже боляче”

Російська актриса Анастасія Заворотнюк вже більше півтора року бореться з онкологією, а її старша дочка Анна чи не вперше публічно висловилася на цю тему.

З того моменту, як став відомий діагноз зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, в медіаполе перестали з’являтися будь-які новини про її здоров’я. Старанно приховують подробиці перебігу хвороби і рідні артистки, відмовляючись давати свої коментарі.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Стурбовані шанувальники намагаються будь-якими шляхами дізнатися, як йдуть справи. Особливо часто про Заворотнюк запитують її дочку Анну, яка активно веде особистий блог в Інстаграмі і час від часу влаштовує сесії відповідей на питання, що цікавлять підписників. Як не дивно, але на цей раз дівчина вирішила не йти від теми.

Так, користувачі мережі вирішили поцікавитися, як героїня статті відноситься до питань про маму, і ось що вона відповіла:

“Дивлячись до яких. Дуже багато людей щиро переживають і питають, бажають здоров’я і добра, інші ж просто хочуть пліток. Я ніяк вже до них не відношуся, є вони і є. Цю тему мені дуже боляче і складно розкривати, як ви вже зрозуміли. Не хочу стрясати повітря. Дякую тим, хто бажає здоров’я мамі”, — пише Анна.

Скриншот из Инстаграма Анны Заворотнюк
Скріншот з Інстаграма Анни Заворотнюк

Заворотнюк діагностували гліобластому — це злоякісна пухлина головного мозку. З цією ж недугою боролась співачка Жанна Фріске. Незважаючи на те що лікування досить дороге, родина “няні Віки” не влаштовувала ніяких зборів грошей і намагається впоратися своїми силами.

До речі, для шанувальників і телеглядачів Анастасії було справжнім сюрпризом її раптове повернення на екрани. Багато хто боявся, що цього більше ніколи не трапиться. Де саме можна знову побачити гру улюбленої актриси дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".