Анна Сєдокова кардинально змінила імідж: висвітлила та обрізала довге волосся до стрижки каре без чубчика

Популярна співачка Анна Сєдокова наважилася на кардинальну зміну іміджу, якою відразу ж похвалилася в соціальних мережах. Не всі оцінили новий образ зірки.

Екс-віагрянка Анна Сєдокова завжди виглядала розкішно і не боялася експериментів із зовнішністю. Зараз їй вдається поєднувати роботу, материнство, заміжжя і при цьому залишатися в прекрасній формі. Відмінним підтвердженням цьому стало весілля героїні статті з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою в минулому році. Спортсмен молодше за свою знамениту дружину на 9,5 років.

Яніс Тімма і Анна Седокова
Яніс Тімма і Анна Сєдокова

Звичайно, для молодого чоловіка Анна намагається завжди бути привабливою, а на цей раз вона вирішила відвідати салон краси, щоб повністю перетворитися. Сєдокова висвітлила волосся, після чого обстригла його і стала попелястою блондинкою з каре. З такою короткою стрижкою шанувальники ще не бачили артистку.

“Ну як вам? Здається, трохи старить, чи окей?”, — поцікавилася зірка у своїх підписників в Інстаграм.

http://www.instagram.com/p/CN5RSC9jwkZ/

Думка коментаторів розділилася. Одним новий стиль Анни не припав до смаку, інші захопилися її сміливістю, а треті і зовсім запідозрили, що вона позує в перуці:

  • “Брюнеткою краще”;
  • “Невже стиліст задоволений своєю роботою?”;
  • “Сподіваюся, це перука”;
  • “Непогано! Але ні за що не повірю, що обрізала своє волосся”;
  • “Вам пасує. Ризикувати потрібно. Люблю вас за це”;
  • “Перука нікуди не годиться, викидайте”, — пишуть користувачі мережі.

Варто відзначити, що на настільки кардинальне перетворення Сєдокова пішла, щоб підтримати коханого чоловіка. Тімма першим підстригся і перефарбувався в блондина.

Яніс Тімма до і після перетворення
Чоловік Анни Сєдокової Яніс Тімма до і після перетворення

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.