Повелитель вовчиць Олег Винник знайшов заміну Таюне: змагатися з молодою і голосистою красунею буде нелегко

Популярний співак Олег Винник безперечно є головним серцеїдом української естради, але отримати від нього взаємність вдається лише одиницям.

За особистим і творчим життям Олега Винника стежать мільйони українок, а багато хто з них хотіли б опинитися на місці коханої дружини артиста. Незважаючи на те що сам він тримає її ім’я в секреті, публіка впевнена, що це його бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома як Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

З огляду на те, що ніяких офіційних підтверджень з боку передбачуваної пари в пресу не надходило, все відоме можна вважати лише домислами. Проте, подейкують, що Олег і Таїсія одружилися ще в студентські роки і у них навіть є син, якого звати Юліан. Хлопчик проживає в Німеччині, де Винник колись був зіркою мюзиклів.

Таюне завжди супроводжує повелителя вовчиць на гастролях, проте останнім часом його помічають в компанії іншої виконавиці — молодої і красивої. Звуть її Еліна Іващенко, вона переможниця вокальних талант-шоу “Голос. Діти” (2016) та “Х-Фактор” (2019).

У дуеті з нею Олег навіть готує до випуску довгоочікувану нову пісню під назвою “Діаманти”. Очевидно, висхідна зірка Еліна справила на Винника незабутнє враження. Більш того, вона вже виходила з ним на сцену під час приуроченого до 8 березня концерту.

Олег Винник і Еліна Іващенко
Олег Винник і Еліна Іващенко
Олег Винник і Еліна Іващенко
Олег Винник і Еліна Іващенко

За словами героя статті, він хоче підтримати Іващенко на її музичному шляху. Цілком ймовірно, що він займеться продюсуванням молодої співачки.

Втім, Еліна — не єдина зіркова красуня в оточенні Олега Винника. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.