Ольга Фреймут зібралася за гроші вчити українок бути ідеальними жінками і нарвалася за це на критику

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут є безперечним знавцем хороших манер, але одними книгами з етикету вона вирішила не обмежуватися.

Свого часу Ольга Фреймут очолювала Школу панянок, і це не дарма, адже вона точно знає, як потрібно себе вести в суспільстві в тій чи іншій ситуації. На рахунку героїні нашої сьогоднішньої статті кілька тематичних книжок, а у себе в Інстаграмі вона регулярно публікує короткі відео уроки з етикету.

Якщо ви не знаєте, як елегантно виходити з машини, як красиво їсти кукурудзу, та навіть як правильно реагувати на раптову відрижку або, що ще гірше, пукання на людях, вам допоможе особистий блог Ольги. На цей раз Фреймут пішла далі і підготувала для своїх шанувальників інтенсивний курс хороших манер “Ідеальна жінка”.

Судячи з інформації на сайті теледіви, навчання триватиме всього лише 2 з половиною години, в його рамках будуть підняті теми гардеробу, постави, ходи, голосу, тонкощів чаювання, королівських жестів, столових манер, основ гостинності, етикету в стосунках, подорожах і в суспільстві.

Що стосується вартості, то всім бажаючим доведеться викласти по 2 тисячі гривень, але в цю суму також входить книга Олі “Етикет” і чаювання під час самого інтенсиву.

Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету
Курс Ольги Фреймут з етикету

Запрошення на курс зірка опублікувала у своєму мікроблозі, поставши перед камерою в напівпрозорій блузі з дрібним квітковим візерунком, за що нарвалася на критику в коментарях:

  • “Під таку блузку білизна має бути бежевого тілесного кольору, щоб здаватися непомітною. Або якась маєчка топ повинна бути. У вищих колах не демонструють білизну”;
  • “Життя таке коротке, що аж не хочеться витрачати години на хороші манери”;
  • “А щоб бюстгальтер був видний через блузку, це хороша манера?”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.