Десятий “Холостяк” Макс Михайлюк вперше став татом: щасливі батьки показали фото з пологового будинку

Головний герой десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вперше став татом. Його молода дружина Дарина Хлистун народила первістка.

Після фіналу “Холостяка” життя Михайлюка кардинально змінилося. Пілот не зміг побудувати міцні відносини з переможницею проекту Дашею Ульяновою, але незабаром він знайшов нове кохання — модель Дарину Хлистун.

Дарина Хлистун
Дарина Хлистун

Про це стало відомо влітку 2020-го, а вже взимку 2021-го закохані повідомили, що зареєстрували шлюб і чекають на дитину, яка з’явилася на світ в ніч з 27 на 28 квітня. У пари народилася дівчинка, ім’я поки що тримається в секреті.

У себе в Інстаграм-сторіз Дарина опублікувала перше фото новонародженої дівчинки — її крихітну долоньку:

“Тепер я точно знаю, що таке щастя”, — зворушливо підписала публікацію молода матуся.

Скриншот из Инстаграма Дарьи Хлыстун
Скріншот з Інстаграма Дарини Хлистун

Як для 35-річного Михайлюка, так і для 25-річної Хлистун це первісток. До речі, модель народжувала в приватному київському пологовому будинку ADONIS, там же подружжя вчилося бути батьками.

Як розповідала сама Дарина, спочатку вони планували пологи в державному пологовому будинку:

“Я як би не вибаглива. Мені головне, щоб було чисто, затишно і комфортно. З лікарем, та й в цілому. Але після того, як ми поїхали дивитися ADONIS, я вийшла з нього і відразу сказала Максу: “Хочу народжувати тут!”. Як там добре. Годують 6 разів на день! Ну ось як тут встояти? Туди навіть не потрібно тягнути сумки, починаючи від засобів особистої гігієни, одягу для пологів і комплекту для малюка. Вони надають все. Ще Макс буде жити з нами в палаті і це безкоштовно”.

Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк на шоу Як вийти заміж
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк
Дарина Хлистун і Макс Михайлюк

Судячи з сайту пологового будинку ADONIS, ціни на пологи в їх стінах стартують від 40 тисяч гривень.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.