Стас П’єха розповів, як докотився до життя в туалеті: не може забути про свою пристрасть

Відомий російський співак Стас П'єха не приховує від публіки свої проблеми і ділиться навіть найбільш непривабливими подробицями минулого життя.

Творчий шлях Стаса П’єхи почався з четвертої “Фабрики зірок”. Тоді шанувальниці з розуму сходили і буквально рвали на собі волосся в спробах хоч якось привернути увагу завидного і талановитого красеня. Однак ніхто й уявити не міг, що той вже довгі роки бореться з наркотичною залежністю.

Причиною такого образу життя стало дитинство героя нашої сьогоднішньої статті — батьки та інші близькі родичі постійно пропадали в роз’їздах на гастролях, тому Стас практично був сам по собі. Так ще в підлітковому віці він і потрапив в погану компанію, з якої все і почалося.

Стас П єха
Стас П єха

Ось уже кілька років П’єха знаходиться в зав’язці, а сумний досвід минулого спонукнув його відкрити власний реабілітаційний центр, щоб допомагати іншим боротися з залежністю.

В YouTube-шоу “Откройте, Давид!” Стас зізнався, що не одноразово зривався. Один зі зривів був настільки сильним, що він просто перестав контролювати себе і все, що відбувається:

“Був пік шість з половиною років тому. Я два тижні прожив у своєму туалеті, навіть від дружини закрився. Виходив тільки вночі. Там було місце для ноутбука і наркотиків — це все, що мені тоді здавалося необхідним”.

Зараз зі своєю дружиною Наталією Горчаковою співак розлучений, у пари залишився спільний син Петро.

Стас П'єха зі своєю колишньою дружиною і сином
Стас П’єха зі своєю колишньою дружиною і сином

За словами Стаса, навіть в найсвітліший період життя він хотів зірватися, а причиною цьому мислення залежних людей — ніякі ліки не лікують від залежностей.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.