“Голос не дуже”: Машу Полякову розкритикували за вокал на репетиції групи “ШВИ”

Співачка Оля Полякова у всьому підтримує свою дочку Машу, саме тому дівчинка вирішила піти по маминих стопах і зайнялася вокалом.

Відео зі своїх репетицій Маша показала шанувальникам в соціальній мережі Інстаграм. Зараз відомо, що її власна музична група називається “Шви “. Поки що на великих заходах вона не виступала, проте вони часто репетирують, пишуть пісні, розвивають свої навички, тому не виключено, що публіка зможе познайомитися ближче з творчістю Марії Полякової зовсім скоро.

Однак в Інстаграм не всім сподобався вокал Маші і не всі оцінили її талант. Ось що пишуть в коментарях під відеороликом на сторінці дочки артистки:

  • Голос не дуже
  • Мда …
  • Що це було
  • Мікрофон голосніше)
  • Так нормальний голос, навіщо ображати?
  • Афігезно гітара барабани ващщщееее Ульотне ребята !!! Слова Повної пісні где ??? Машуня до кінця давай !!
  • КЛААСС, ПРОДОВЖУЙТЕ допрацьовувати ТРЕК !!!

Відзначимо, старша дочка відомої української співачки Ольги Полякової 16-річна Маша Полякова є активною користувачок соцмережі Інстаграм, де регулярно публікує фотографії та розповідає про найяскравіші моменти з життя.

Нагадаємо, що зовсім недавно Маша Полякова опублікувала фотографію і запропонувала своїм фоловерів, яких у неї вже 172 тисячі, оцінити її нову зачіску. На знімку не видно довгого волосся дівчини і створюється враження, що вона постриглася під каре.

А як ви вважаєте, чи зможе старша дочка Олі Полякової Марія стати такою ж талановитою і затребуваною зіркою, як і її мама?

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.