Премія YUNA-2021: Сердючка, Тіна Кароль, Юлія Саніна, Ірина Монатік і інші переможці

12 травня в київському палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження престижною премією Юна. Всі артисти з нетерпінням чекали цього дня, і ось відомі імена переможців.

Премія “Юна” передбачає безліч номінацій, і вибір одного переможця в кожній номінації. Ось кого глядачі і судді вибрали в 2021 році.

Найкращою піснею на іншій мові визнана “Make It Rain Champagne ” Вєрки Сердючки. Кліп ви можете побачити нижче.

За кращий електронний хіт нагороду дали Bonfire – TVORCHI.

Кращою виконавицею 2021 року визнана реперша alyona alyona. Варто зазначити, що її історія дивує – звичайна вихователька з дитячого садка почала записувати і публікувати свої пісні, а тепер вона – кумир мільйонів підлітків, і знаменита на всю країну. А ще – вона не побоялася взяти участь в шоу “Танці з зірками “. Сьогодні творчість Олени Олени оцінили по достоїнству.

Кращий естрадний хіт – “За кайфу ” – Олег Кензов.

Кращою рок-групою року визнана група The HARDKISS. До слова, Юлія Саніна, лідер музичного гурту, також визнана кращою в номінації “Краща колаборація “. Там її відзначили за спільну пісню з Тіною Кароль.

Кліп можна подивитися нижче.

Кращим відеокліпом останнього року визнали роботу групи ТНМК – Історія України за п’ять хвилин.

Кращий виконавець – Монатік. А ось кращих менеджерів артистів було цілих два – Єгор Кір’янов – The HARDKISS та Ірина Монатік – MONATIK.

Також судді і глядачі виділили номінацію – краще концертне шоу. Тут нагороду також забрала Юлія Саніна, адже кращої визнали її акустичний концерт.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.