Світлана Лобода вдягнулася в пір’я і подякувала за “золото” від Ютуб

Співачка LOBODA похвалилася тим, що соціальна мережа (відеохостинг) Ютуб нагородила її золотою кнопкою за цілий мільйон фоловерів.

Щоб зробити це, Світлана довго і ретельно підбирала вбрання. Вона одягла білі штани зі стразами. Вони лягли не в обтяжку, що додатково підкреслює її жіночність. Штани кольору “молоко ” ідеально доповнені укороченою кофтою з ефектом “пір’я “. Таким чином Світлана оголила свій живіт, показавши осину талію шанувальникам.

В руках вона тримала довгоочікувану золоту кнопку, якою красувалася на кількох кадрах

Відзначимо, російська співачка українського походження Світлана Лобода є однією з найпопулярніших виконавиць. Вона звикла багато працювати. Саме тому у неї часто виходять музичні треки, які стають справжніми хітами, а також професійні кліпи і чуттєві альбоми.

Вона любить збирати цілі стадіони на свої концерти, проте через карантинних обмежень в останні півтора року це важко реалізувати.

Але завдяки пандемії співачка змогла більше часу проводити з сім’єю. Примітно, що навіть на відпочинку дівчина навіть на відпочинку займається спортом і стежить за своєю зовнішністю. Цієї весни вона відпочила разом з дочками Тільда і Євангеліною в Дубаї. При цьому артистка майже кожен день поставала в нових образах.

Ось лише кілька фотографій, які підтверджують те, що співачка Світлана Лобода зберегла розкішну форму і запаморочливу талію навіть після пологів і майже року на карантині.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.