Юлія Саніна підсиділа Машу Єфросиніну: фронтвумен “The Hardkiss” стала рекламним обличчям йогурту “Активіа”

Бренд, який займається виробництвом йогуртів і корисної молочної продукції "Активіа" в Україні представив нове медійне обличчя.

Раніше довгі роки Маша Єфросиніна рекламувала йогурти і хвалилася вузькою талією в роликах на ТБ. Тепер цю ношу перейняла або розділила з Машею нова зірка естради – фронтвумен української рок-групу “The Hardkiss” Юлія Саніна.

Про це прес-служба Активіа. Юа повідомила в соціальній мережі Інстаграм.

“Зустрічайте нашу нову фронтвумен і амбасадорку Активіа – @the_hardkiss! Юлія Саніна! Радіємо, що все відразу відгадали її під попередніми публікаціями”,

– пише прес-служба компанії.

“Ми впевнені, що з Юлією Саніною наші Активіа-дні завжди будуть наповнені неймовірною енергією. Адже вона точно знає, як бути крутою артисткою, мамою, коханою жінкою і подругою, завжди залишаючись запальною і яскравою. І, звичайно, кожен день бути кращою версією себе”,

– сказано в прес-релізі.

Тепер шанувальників мучить питання – а що буде з співпрацею бренду з телеведучою і волонтером Машею Єфросиніною? Адже вже багато років Маша поєднується найбільше саме з рекламою йогурту Активіа. Шанувальники сподіваються на те, що між великою компанією і іменитою зіркою не відбулося ніяких конфліктів, і вони спільно продовжать співпрацювати.

Хто така Юлія Саніна?

Юлія Саніна сказала, з ким хотіла б зустрітися у фіналі
Юлія Саніна

Це вокалістка в рок-групі “Зе Хардкіс”. Гурт відомий завдяки своїм вибуховим пісням і дуже сучасному репертуару. Їх цільова аудиторія – молодь. Причому не тільки українська, адже виступали музиканти і на світовій сцені.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.