“Підтікають води”: Катерина Репяхова в передчутті зустрічі з первістком поїхала народжувати

Тільки 13 червня дружина Віктора Павлика відсвяткувала свій день народження, а вже на наступний день вона стрімко поїхала в пологовий будинок.

Лікарі прогнозували, що дружина українського артиста народить на свій 27-й день народження – тобто 13 червня. Але вона пішла в ресторан, чудово провела час в компанії найближчих людей, і, мабуть, її первісток вирішив дати мамі можливість відсвяткувати.

14 червня, в понеділок, дівчина поїхала в пологовий будинок на плановий візит до лікаря з надією на те, що вона сьогодні-завтра народить. Під час консультації з’ясувалося, що у неї вже підтікають води, і це означає, що вже зовсім скоро Віктор і Катерина стануть щасливими батьками хлопчика, якому вже придумали ім’я Михайло.

У своїх Інстаграм-історіях Катя розповідає подробиці свого самопочуття.

Катерина Репяхова готується до пологів
Катерина Репяхова готується до пологів
Екатерина Репяхова готовится к родам
Катерина Репяхова готується до пологів
Катерина Репяхова готується до пологів
Катерина Репяхова готується до пологів
Катерина Репяхова готується до пологів
Катерина Репяхова готується до пологів

Відразу після візиту до пологового будинку Катя Репяхова з чоловіком поїхала додому, щоб забрати сумку для пологів, і відразу ж повертається назад, адже, можливо, вже через пару годин їй народжувати.

Нагадаємо, в 2021 році Катерина Репяхова, яка раніше була концертним директором Віктора Павлика, відсвяткувала зі своїм чоловіком першу річницю весілля. Незважаючи на те, що вони так і не зіграли розкішну церемонію одруження, в РАГСі відносини все таки уклали офіційно. Планується, що восени цього року Катя і Віктор все таки запросять близьких і друзів на церемонію. Тоді вже їхня сім’я буде на одну людину більше.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.