Коли і де відбудеться прощання з Григорієм Чапкісом

13 червня стало відомо, що перестало битися серце легендарного танцюриста і хореографа Григорія Миколайовича Чапкіса. Всі бажаючі можуть прийти попрощатися з ним.

Його старший син Грег Чапкіс повідомив, що всі шанувальники можуть прийти на прощання з хореографом 18 червня в українській столиці.

Грег Чапкіс буде летіти з США в Україну, щоб проводити батька в останню путь

Так, відкрита церемонія відбудеться 18 червня в Клубі Кабінету Міністрів з 11 до 13 годин.

Танцюриста поховають на Байковому кладовищі, а для близьких влаштують поминальний обід. Ймовірно, на ньому зберуться представники українського шоу-бізнесу – судді і учасники проекту “Танці з зірками”, інші знаменитості, які тісно дружили з Григорієм Чапкісом.

Про це повідомляє в Інстаграм-профілі Грег Чапкіс, син великого маестро.

Похорон Григорія Чапкіса: дата і місце прощання з легендарним танцюристом
Похорон Григорія Чапкіса: дата і місце прощання з легендарним танцюристом

Відзначимо, що піти з життя хореографа і танцюриста Григорія Миколайовича Чапкіса став справжнім трагічною подією для всього українського шоу-бізнесу.

Складно знайти людину, яка б не чула про його вражаючому творчому шляху, досягнення, а також величезному чоловічому чарівності, яке Чапкіс демонстрував в кожному русі на паркеті.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс – одне з останніх фото артиста

Крім цього, Григорій Миколайович був зоряним суддею телепрограми “Танці з зірками ” з самого її заснування. Його любили і цінували. Свою величезну скорботу вже висловили Наталія Могилевська, Юрій Горбунов, Лілія Ребрик та інші представники українського, а також зарубіжного шоу-бізнесу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.