Син Григорія Чапкіса Грег публічно заявив, що продовжить справу батька: “Естафета передана”

Син Григорія Чапкіса Грег відреагував на повідомлення Президента України Володимира Зеленського про смерть батька.

Відомий хореограф Григорій Чапкіс пішов з життя 13 червня на 92-му році життя. На наступний день після смерті легендарного танцюриста Президент України Володимир Зеленський відреагував на цю новину і написав в своєму офіційному Телеграм-каналі теплі слова на згадку про танцюриста. Зеленський зазначив, що Чапкіс – “Великий танцюрист, людина, особистість, з незламним характером, із сильною енергетикою, з бажанням жити і неповторним ” рухом на паркеті “.

Цю публікацію побачив син Григорія Чапкіса Грег і не стримав емоцій. У своєму інстаграм-блозі він написав:

“Це почуття, коли ви знаєте, що змінили життя людей на краще, коли президент країни, яку ви так любите, робить запис в твою честь. Папа, ти дійсно легенда! Естафета передана. Я буду продовжувати цю спадщину з моїми хлопчиками назавжди “, – написав Грег Чапкіс.

Відзначимо, Грег Чапкіс народився в другому офіційному шлюбі Григорія Чапкіса. Він уже більше 20-ти років живе в США, де має одну власну школу танців, яка є однією з найвідоміших і найпрестижніших в штатах.

Григорій Чапкіс з сином Грегом

Нагадаємо, прощання з українським народним артистом, хореографом і суддею шоу “Танці з зірками ” на “1 + 1 ” Григорієм Чапкісом відбудеться 18 червня в Національній філармонії України. Церемонія буде проходити з 11.00 до 13.00.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.