Тіна Кароль зізналася, що у неї є три невипущених альбоми: “Не я одна вирішую”

Нещодавно українська артистка відвідала Казахстан. Візит в цю країну в біографії Тіни перший, тому їй було багато що цікаво.

Звичайно, місцевих каналах теж хотілося запросити зірку такого рівня до себе, і поговорити з нею про те, про що раніше не говорили. Тим більше, в Казахстані у Тіни Кароль величезна аудиторія фанатів і фан-клуби практично в кожному великому місті.

Одним з інтерв’ю, яке відвідала артистка, була програма “Без фільтрів” на каналі КТК ТВ. Там телеведуча детально розпитала артистку про її творчі плани.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Зокрема, Тетяна Ліберман, вона ж Тіна Кароль розповіла, що після того, як в минулому році вона відзначила 15 років на сцені, її творчість вдихнуло нове повітря. Пісні перестали бути такими сумними. Вони стали відображати душу і нинішній стан артистки – норовистість, свободу, незалежність.

Коли вийшов новий альбом “Красиво “, Тіна, природно, дуже переживала – а чи сприйме її публіка в такому вигляді? Як виявилося, сприйняла, і на “ура “. Однак Тіні є ще чим дивувати.

“Ось, наприклад, альбом “Красиво” ми писали з Аркадієм Александровим. Ми ніколи з ним не працювали, не бачили, не знали один одного. Ми зустрілися, і за місяць написали один альбом, за наступний місяць другий, і в загалом ми написали вже три альбоми. Просто вони лежать чекають на полиці свого часу. я б все відразу показала всім, але я не можу. Не я одна вирішую ось ці всі стратегічні питання”,

– каже Тіна Кароль в інтерв’ю.

“Він (Аркадій Александров, – ред.) Мені сказав: “Я не хочу бачити тебе тієї Тіною”. Я йому кажу: “А я теж не хочу”. І коли він зрозумів, що я готова обнулитися і чути його критику, тоді народилася свіжа, інша музика, в якій я змогла зіграти і втілити цю незалежну, сильну, непокірну і завжди самотню “,

– пояснила Тіна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.