Сергій Безруков в п’ятий раз стане батьком: багатодітний зірка “Бригади”

Легендарний актор Сергій Безруков повідомив, що його дружина чекає дитину. Це означає, що він стане батьком в п'ятий раз.

Актор популярного в нульових серіалу “Бригада ” Сергій Безруков скоро святкуватиме своє 48-річчя. Однак, швидше за все, вже в статусі батька-героя, адже в його родині знову очікується поповнення.

37-річна Анна Матисон довгий час не розголошували плани стосовно своєї вагітності, проте напередодні Сергій виклав фото з Ганною, де той притримує вже величезний вагітний живіт.

Безруков стане татом

З швидким народженням малюка Сергія і Анну відразу ж почали вітати їх зіркові колеги. У коментарях відзначилися Дар’я Мороз, Аліка Смєхова, Марина Зудіна і не тільки.

Нагадаємо, Сергій Безруков – популярний російський актор. Він входить в список топ красенів місцевого театру і кіно, а по натурі він той ще викрадач жіночих сердець.

Сергій Безруков з другою дружиною Ганною
Сергій Безруков з другою дружиною Ганною

З дитинства він мріяв стати актором, виявляв свої культурні схильності, креативність, вміння вести себе на публіку. Тому отримавши можливість грати на сцені і перед камерою вирішив не втрачати ні хвилини.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Після Школи-студії МХАТ Безруков вступив до трупи Московського театру-студії. Першою його значною роллю був Іван Кулаченко в спектаклі Євгена Каменьковіча “Затоварена бочкотара “. Також Безруков грав Квартального в “Ревізорі ” Сергія Газарова, Давида Шварца в “Матроської тиші ” Олега Табакова, Петра в «Останніх» Адольфа Шапіро.

Як змінилися актори серіалу “Бригада ” за майже 20 років? Саша Білий, Філ, Бджола, Космос і Ольга

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.