ПП в Коблево: туристи розгромили номер, автомашиною вибили ворота і втекли

Зараз поліцією перевіряється місце знаходження бешкетників. Паспортні дані відомі.

На курорті в Коблево стався надзвичайний випадок. Відпочивальники з Миколаєва поводилися неналежно і розгромили невеликий номер в готелі, де відпочивали. Потім вони втекли. Анастасія Погосова, яка є власником приватного готелю зняла всі на відео і розмістила на своїй сторінці в Facebook.

Як розповіла Анастасія Погосова, відпочивальники вирішили покататися о першій годині ночі на авто і проїхати на пляж. Включивши гучну музику, з піснями вони зламали паркан. Коли їм не вдалося потрапити на пляж на автомашині вони вирішили розгромити номер в готелі.

Коблево

Коли їх намагалися напоумити, вони нахамили представникам готелю і почали погрожувати їм. Довелося власнику готелю викликати поліцію. Зрозумівши, що зараз приїдуть правоохоронні органи, ці бешкетники на автомобілі вибили ворота і спробували сховатися до приїзду поліції. Як потім виявилося, вони вибили всі двері в номері та сильно насмітили в ньому.

Добова вартість проживання на одну людину в цьому номері становить 450 гривень. Це значно менше ніж вартість міжкімнатних дверей, які вони зламали. Незрозуміло чому ці люди вселилися в її готель, сказала господиня, адже в Коблево є багато місць де можна вночі відпочити до 5 години ранку.

Вони могли б хоч цілу ніч розважатися. І не потрібно було б ламати ворота і двері, щоб потрапити вночі на пляж.
Зараз поліцією перевіряється місце знаходження бешкетників. Паспортні дані відомі.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?