Сестра Захура в лікарні: співачка Камалія розповіла, чому її чоловік не святкує свій День народження

Першого серпня свій День народження святкує мільярдер і підприємець з Пакистану Мохаммад Захур. В Україні він відомий як чоловік співачки Камалії.

Цікаво, що саме завдяки Камалії Захур відвідує так багато світських заходів і є популярним в колах шоу-бізнесу. Його дружина Наталя Шмаренкова, вона ж Камалія, часто публікує спільні фото в Інстаграм-профілі. І така подія, як День народження чоловіка вона явно не могла пропустити.

На честь такого світлого свята жінка опублікувала колаж зі спільних сімейних фотографій, а також написала, як сильно любить свого чоловіка.

“Дорогий наш татусь, вітаємо! Я вдячна Богу, що подарував мені тебе! Я вдячна долі, що ти став моєю половинкою! Ти – найкращий в світі чоловік, найкращий в світі тато! Ти – наша опора, підтримка, захист. ми тебе дуже-дуже сильно любимо “,

– висловилася українська артистка.

“Невичерпної тобі енергії, здоров’я, сили, терпіння, удачі в бізнесі! Я все зроблю, щоб ти був найщасливішою людиною в цьому світі! Спасибі, що робиш все для нашого щастя! З Днем народження, дорогий “,

– уточнила Камалія.

Однак артистка повідомила і плачевний звістка – сестра Мохаммада Захура на даний момент знаходиться в лікарні. У неї важка форма ковіда, тому чоловік відмовився від святкувань.

Нагадаємо, що у Мохаммада Захура і Камалії є двоє спільних дітей. Це двійнята Арабелла і Мірабелла. Батьки приділяють багато часу їх вихованню і розвитку.

Тому шанувальники сім’ї очікують, що дочки стануть такими ж представниками шоу-бізнесу, як і їх талановита мама.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.