Бумбокс і Антитіла: зірки, які відмовилися від виступу на День Незалежності: список і причина відмови

Уже через два тижні Україна буде відзначати важливу подію - День Незалежності. В цьому році нашій країні 30 років.

З нагоди ювілею творча команда з головних зірок шоу-бізнесу готує шикарне торжество і величезний концерт, який “влетить в копієчку ” державному бюджету.

Представники творчої групи розсекретили, що на святкуванні представлять добірку пісень років незалежної України від топових артистів.

Однак шанувальники 24 серпня 2021 року на стадіоні “Олімпійський ” в Києві побачать далеко не всіх своїх улюбленців

День незалежності України на Олімпійському
День незалежності України на Олімпійському

Є цілий перелік популярних артистів, які за деякими власними причинами вирішили відмовитися від виступу в такий важливий для країни день.

Про те, хто відмовився виступати на святкуванні, повідомила режисер концерту до 30-річчя Незалежності України Катерина Царик.

Чи не буде на концерті виконавців легендарної пісні “Вахтерам “. Групу “Бумбокс ” запрошували на захід, однак артисти, як повідомила Царик, “коректно відмовилися “.

День незалежності України на Олімпійському
День незалежності України на Олімпійському

Також не прийняв запрошення виступати на найбільшому стадіоні країни музичний колектив, відомий під назвою “Плач Єремії “. Хоча причина не повідомляється, але Катерина Царик запевняє – вона дуже засмутилася, коли дізналася, що музичний колектив не зможе взяти участь в святкуванні тридцятиріччя країни.

Не менш відома музична група “Друга ріка ” в цей день вже задіяна в іншому святковому заході, тому на НСК Олімпійському вони не виступлять.

друга ріка
друга ріка

Величезним розчаруванням для тисячної аудиторії шанувальників стало і те, що група “Антитіла ” на чолі з їх фронтменом Тарасом Тополею також не зможуть виступити в “Олімпійському “. На День Незалежності України у них запланований концерт в іншому місті.

Чи не побачать гості також групу Onuka “ангажована ” і Katya Chilly. Остання не відвідає концерт, тому що не хоче виступати безкоштовно.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.