Леся Никитюк в чорному міні-купальнику похвалилася своїм сніданком: “Мажорка!”

Зірка проекту "Ле Маршрутка " Никитюк зараз відпочиває за кордоном. З огляду на її високі гонорари, можна припустити, що відпустка у неї не дуже скромний.

Леся Никитюк кожен день викладає в свій Інста-профіль знімки в черговому новому купальному костюмі. На цей раз вона продемонструвала роздільний комплект – ліф і плавки. Голову Никитюк прикрила великий солом’яним капелюхом з полями.

Також телеведуча показала, що вона облаштувала собі невеличкий столик з видом на океан, а на столі розклала всяку смакоту і поставила пляшку вина. Так, за її словами, дівчина проводить свій кожен день.

Леся Никитюк в чорному купальнику
Леся Никитюк в чорному купальнику
Леся Никитюк в чорному купальнику
Леся Никитюк в чорному купальнику

Нагадаємо, раніше телеведуча розповідала, що вона вирушила на курорт, щоб зустріти багатого і відомого на весь світ футболіста. Однак чи вдалася зустріч – поки невідомо.

Можливо, це була всього лише жарт.

Кріштіану Роналду і Леся Никитюк
Кріштіану Роналду і Леся Никитюк

Але фанати, які з нетерпінням чекають, коли їх кумир облаштує своє особисте щастя, хотіли б, щоб її чергову відпустку закінчився тим, що та презентує нареченого або навіть оголосить про те, що йде під вінець.

Сама ж українська телеведуча лише жартує над темами свого майбутнього шлюбу, говорить, що у неї нібито немає серця, вона не готова комусь відкритися і когось полюбити.

Є й інша версія, яка свідчить про зворотне – Леся щаслива в стосунках, але щоб уникнути осуду і пристріту, просто не афішує свої взаємини. Правду знає тільки сама знаменитість. І, схоже, зовсім не бажає, щоб вона потрапила в пресу.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!