Олег Винник дав волю почуттям, поки поруч не було Таюне

Український музикант Олег Винник не так давно зізнався публіці в одному своєму дуже цікавому захопленні - як виявилося, його вабить небо.

Чоловік політав на літаку, а фотосесію виклав в Інстаграм-профілі. Також він показав бекстейдж своїх польотів, де дав волю емоціям – співак говорив, що від подібних польотів у нього перехоплює дух.

Деякі відеозаписи він опублікував в свій Інстаграм-аккаунт. Нижче ви можете побачити скріншоти відеозаписів.

Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям
Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям
Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям
Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям
Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям
Олег Винник підкорив небо і дав волю почуттям

Нагадаємо, нещодавно Олег Анатолійович Винник піднявся в небо. Імовірно, він літав один, але після тривалого навчання з інструктором. Раніше про таке хобі народного улюбленця не було відомо.

Крім літаків, Олег Анатолійович також любить ходити на риболовлю. У цьому він зізнався кілька років тому в інтерв’ю для каналу “Україна “. Артист розповів, що коли приїздив до своєї мами (коли та ще була жива), обов’язково одягав гумові чоботи і рано вранці йшов на риболовлю. Це було одним з головних захоплень, на яке артист міг витрачати свою відпустку і час у вихідні.

Однак після смерті мами в рідне село він став їздити рідше, відповідно, на риболовлю вибирається рідко. Ось, тепер виконавець хіта “Ніно ” знайшов себе в небі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.