Президент України вручив батьком Кузьми Скрябіна орден героя посмертно

4 жовтня президент України Володимир Зеленський зустрівся з сім'ї музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка).

Володимир Зеленський вручив батькам телеведучого і музиканта орден Героя України посмертно.

Про це сказано на офіційному сайті Президента України.

Повідомляється, що указ про присвоєння Андрію Кузьменко звання героя України Володимир Зеленський підписав ще в минулому році в день народження Скрябіна – 17 серпня.

Зеленський вручив родині Кузьми Скрябіна орден героя посмертно
Зеленський вручив родині Кузьми Скрябіна орден героя посмертно

В указі сказано – орден видано за “видатні особисті заслуги “.

Для отримання нагороди на зустріч з гарантом української конституції прийшли мама Скрябіна Ольга, вдова музиканта Світлана Бабійчук і єдина дочка – Марія-Барбара Кузьменко.

Зеленський вручив родині Кузьми Скрябіна орден героя посмертно
Зеленський вручив родині Кузьми Скрябіна орден героя посмертно

Володимир Зеленський під час зустрічі зазначив, що був знайомий з Кузьмою особисто, вони добре спілкувалися і дуже поважали один одного.

Нагадаємо, Кузьма Скрябін – відомий український музикант. Також він мав статус Заслуженого артиста Автономної Республіки Крим.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

2 лютого 2015 року Андрій Кузьменко потрапив в автокатастрофу – повертаючись додому, на трасі зіткнувся з молоковозом. За деякою інформацією, Кузьма міг заснути за кермом.

З тих пір щороку в День його народження і день трагічної загибелі рідні та друзі загиблого артиста влаштовують дні пам’яті, адже творчість такого відомого і талановитого артиста актуально до сих пір і буде актуально ще багато років.

Серед найбільш популярних пісень Кузьми – “Старі фотографії “, “Лист до одного “, “Спи собі сама ” і багато інших. В серцях шанувальників і колег Кузьма на багато років залишиться прикладом для наслідування – ідейним професіоналом, який готовий йти до кінця.

А ви слухаєте пісні Кузьми Скрябіна?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.