Принцеса проти Першої леді України: модна битва Кейт Міддлтон та Олени Зеленської у Букінгемському палаці

Перша леді України Олена Зеленська прибула до Букінгемського палацу на похорон Єлизавети II та провела зустріч із герцогинею Кембриджською Кейт Міддлтон.

З того моменту, як Олена Зеленська стала першою леді України, будь-яка її поява на публіці привертає багато уваги. Під час повномасштабної війни росії проти України дружина президента Володимира Зеленського тримає зв’язок із першими леді багатьох країн світу, втілює в життя важливі ініціативи та продовжує підкорювати своїм відмінним почуттям стилю.

Олену Зеленську запросили до Лондона вшанувати пам’ять королеви Єлизавети II, яка пішла з життя 8 вересня 2022 року. Нею захоплювалися далеко за межами Сполученого Королівства, включаючи Україну. Вона була главою держави, яка одна з перших простягла руку допомоги українцям після російського вторгнення, і Британія залишається лідером серед тих, хто наближає нашу перемогу над окупантами.

Королева Єлизавета II
Модна битва Кейт Міддлтон та Олени Зеленської у Букінгемському палаці на похороні Єлизавети II

Напередодні церемонії прощання з Єлизаветою II у Вестмінстер-Холі перша леді України зустрілася з герцогинею Кембриджською, яка отримала титул принцеси Уельської вперше після смерті принцеси Діани.

На зустрічі Кейт Міддлтон та Олена Зеленська постали у жалобних образах – чорних сукнях нижче коліна та класичних чорних човниках. Дружина Зеленського також накинула зверху чорний піджак. Зачіски у перших жінок держав також були схожі – укладка з хвилями.

Модна битва Кейт Міддлтон та Олени Зеленської у Букінгемському палаці
Модна битва Кейт Міддлтон та Олени Зеленської у Букінгемському палаці

Користувачі Мережі сперечаються – чий образ виглядає більш елегантно?

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не була причетна до королівської родини до знайомства з принцем Вільямом. 29 квітня 2011 року вони одружилися та здобули титул герцога та герцогині Кембриджських. Олена Зеленська з політикою не була пов’язана до політичної кар’єри свого чоловіка Володимира Зеленського, який у минулому був керівником гумористичної студії “Квартал 95”, актором та шоуменом.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.