43-річна жінка не могла розлучитися з образом підлітка, але стилісти повністю змінили зовнішній вигляд і гардероб героїні (ФОТО)

Жінка більше не виглядає, як підліток. Стилісти з «Модного вироку» підібрали вдалі образи, які підходили за віком та підкреслювали жіночність.

43-річна Олена сама виховує доньку і одягається, як підліток. Подруга жінки впевнена, що саме через зовнішній вигляд на неї не звертають уваги чоловіки. Вона вважає, що Олені потрібен гідний партнер. Але для цього потрібно спочатку привести себе в порядок.

Так Олена стала героїнею програми «Модний вирок».

Вона дійсно виглядала, як дитина. Жінка надавала перевагу спортивному стилю. Вона хотіла виглядати яскраво. Але той одяг і ті кольори, які вибирала сама героїня, ніяк не підкреслювали її красу і жіночність.

Стилісти шоу зрозуміли, що потрібно підібрати яскравий, але відповідний за віком гардероб. Але за правилами програми спочатку героїня вибирає собі образи.

З вибором нового одягу Олені допомогла подруга. Разом вони вибрали темне плаття з рукавами, але жінка виглядала похмуро.

 ""

Другий образ також був невдалим: прямі брюки, піджак у клітинку і водолазка з люрексом.

 ""

Третій образ був трохи веселішим. Ніжно-рожева сукня з паєтками підкреслила струнку фігуру Олени.

 ""

Після цього стилісти взялися за роботу. Фахівці змінили колір волосся жінки, накрутили волосся, зробили макіяж і навіть вибрали окуляри з модною оправою. Крім цього, Олені підібрали три повноцінних образа.

Жінці вибрали костюм насиченого синього кольору з акцентом на талії.

 ""

На другий образ підібрали брюки з високою талією, кардиган, дублянку і чоботи коричневого кольору.

 ""

А для третього виходу жінці вибрали ніжне вечірнє плаття небесного відтінку з v-подібним вирізом, яке підкреслило всі її переваги.

 ""

Усі образи стилісти доповнили яскравими аксесуарами. Жінка більше не виглядала, як подружка дочки. Вона стала елегантною і жіночною.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.