Той випадок, коли стилісти перестаралися: 53-річна жінка перетворилася у яскраву бабусю (ФОТО)

Жінка хотіла трохи змінитися, але стала виглядати смішно і постаріла.

У жінки струнка фігура, але вона постійно ховала її. Ірина носила тільки штани, кофти і в основному вибирала темні кольори.

Від Ірини пішов чоловік, вона закрилася в собі і навіть з друзями рідко зустрічалася. Вона майже весь час проводила в саду і доглядала за великим будинком. Після довго усамітнення, вона захотіла змін.

Жінка хотіла трохи змінитися, додати фарб в свою сіру життя. Але ніхто не очікував, що зміни будуть настільки помітними.

Стилісти не тільки підібрали Ірині новий одяг, а й зробили ультракоротку стрижку, хоча і до перукаря у неї було коротке волосся.

 ""

Після рук фахівців жінка стала виглядати занадто яскраво. Вона спочатку себе не впізнала, але вона задоволена перевтіленням.

 ""

До такого способу потрібно ще звикнути. Звичайно, стало краще, ніж було. Але стилісти явно перестаралися. Вийшло все і відразу.

 ""

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.