Gucci випустив дві сукні для чоловіків: вартість однієї становить близько 74 тисяч гривень, інша трохи дешевша (ФОТО)

Gucci, італійський будинок моди, надихнувшись гранжем 90-х, створив сукні для чоловіків.

Уже в сезон осінь-зима 2020 року справжні чоловіки-модники зможуть надіти яскраве плаття в клітинку оранжевого кольору. Таку новинку випустив Gucci.

Відомо, що вартість сукні, яку зшили з сатину, становить близько 74 000 гривень (2600 доларів).

Gucci
Gucci

 ""

Сукню створили не для того, щоб просто порадувати шанувальників моди. Представники Gucci стверджують, що таким чином вони борються з «токсичними стереотипами, які формують чоловічу гендерну ідентичність».

 

На думку дизайнерів, плаття можна буде носити поверх джинсів. Для тих, хто не любить яскраві кольори, виробники випустили ще один варіант сукні для чоловіків, але вже в квітковий принт. До речі, і ціна у неї трохи нижча – 51 тисяч гривень.

 ""

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.