Разом назавжди: сіамські близнюки, які прожили довге і щасливе життя

У давні часи вважалося, що якщо діти народилися зрощеними, то це передвісник кінця світу - їх спалювали або скидали зі скелі.

Пізніше цей стереотип частково пішов, але близнюків, які народилися з одним серцем, але майже двома тілами, стали виставляти в цирку на посміховисько.

Однак в сучасному світі все можливо, і в прогресуючому суспільстві вже є досить багато можливостей виживання для таких людей. А історія налічує дуже багато прикладів, коли нерозлучні брати і сестри щасливо жили разом.

Чанг і Енг Банкер

 "Чанг

Чанг і Енг народилося 11 травня 1811 в Сіамі, на території сучасного Таїланду. Саме після того, як брати Банкер стали відомі світу, зрощених близнюків і почали називати сіамськими.

Роза і Жозефа Блажек

Роза і Жозефа Блажек
Роза і Жозефа Блажек

Неймовірна історія дівчат, які народилися в кінці 19 століття в Чехії. Діти зрослися в області таза. Батьки були так сильно налякані таким явищем, що спочатку прийняли рішення не годувати дівчаток, щоб вони померли від голоду.

Однак потім своє рішення все ж змінили, і дівчата виросли здоровими.

Пізніше одна з дівчат закохалася, і їй навіть вдалося завагітніти. Однак це було проблематично, адже статеві органи у Рози і Жозефи – одні.

Однак матки різні, тому Роза завагітніла, і виносила дитину. На диво всім, народився цілком здоровий хлопчик. Навіть вигодували сестри його вдвох, адже молоко з’явилося у обох.

Померли, коли одна з сестер захворіла жовтяницею. Другий пропонували поділ, але вона відмовилася.

Міллі і Христина Маккой

Міллі і Христина Маккой
Міллі і Христина Маккой

Дівчата народилися в північній Каліфорнії в сім’ї рабів. У дитинстві їх кілька разів перепродували і навіть здавали в цікр виродків, однак доля підготувала їм інше – по ряду подій, один з них “власників ” помітив у дівчині не карикатурну нетипову зовнішність, а талант до вокалу, який почав розвивати.

І вже незабаром їх солов’їним співом приходили насолоджуватися натовпу людей.

Жінки заробили грошей, купили особняк в Каліфорнії і за кілька років до смерті пішли зі сцени. Вони прожили 61 рік.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.