SpaceX розробить високошвидкісну ракету для транспортування зброї в будь-яке місце за годину

Транспортування вантажу з Флориди в США в Афганістан може бути покрита за годину з вантажем, еквівалентним тому, що може нести C-17 Globemaster.

SpaceX розробить високошвидкісну ракету для перевезення зброї армії США в будь-яке місце за годину. SpaceX тепер співпрацює з армією США над створенням ракети, яка могла б транспортувати системи зброї в будь-яку точку земної кулі всього за годину. Це сталося через кілька днів після того, як SpaceX Ілона Маска підписала з Пентагоном контракт на 149 мільйонів доларів на розробку супутників для спостереження за ракетами.

Виступаючи в середу на віртуальній конференції, глава транспортного командування США генерал Стівен Лайонс оприлюднив нову угоду. Генерал Лайонс додав, що SpaceX тепер оцінить технічні проблеми та вартість цього амбітного проєкту.

Як сказав генерал Стівен Лайонс, перші випробування можна очікувати раніше, ніж у 2021 році, і додав: «Подумайте про те, щоб перемістити еквівалент корисного навантаження C-17 в будь-яку точку земної кулі менш ніж за 60 хвилин». Він мав на увазі максимальну корисне навантаження, яку може нести американський військово-транспортний літак C-17 Globemaster, який стоїть 218 мільйонів доларів США за літак і може літати з максимальною швидкістю 590 миль на годину.

Для порівняння: пропонована високошвидкісна ракета, яку планує побудувати SpaceX, зможе розвивати швидкість 7500 миль на годину, повідомляє The Times. По суті, це означає, що екскурсія з Флориди в США в Афганістан може бути покрита за годину з вантажем, еквівалентним тому, що може нести C-17 Globemaster. Згідно з офіційним сайтом ВВС США, C-17 Globemaster може нести корисне навантаження понад 74 000 кг.

 ""

Друга компанія Exploration Architecture Corporation (XARC) також буде частиною цього проєкту SpaceX Ілона Маска зі створення високошвидкісної ракети для армії США.

У вересні SpaceX підписала угоду з Космічними силами США, що дозволяє повторно використовувати ракети для перевезення вантажів національної безпеки. У повідомленнях того часу вказувалося, що SpaceX Ілона Маска буде повторно використовувати прискорювач Falcon 9 для виведення п’ятого супутника GPS III на орбіту у 2021 році. Очікується, що ця угода заощадить Космічним силам США принаймні 52,7 мільйона доларів США від одного запуску.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.