Дан Балан чесно зізнався, чому так любить Україну, а на питання про Тіну Кароль хитро ухилився від відповіді

Довгоочікувана подія відбулася - Дан Балан нарешті приїхав в Україну і виступив на фіналі "Танців із взездамі ".

Катя Осадча його, звичайно, виловила за лаштунками шоу і стала задавати свої питання.

Спочатку ведуча поцікавилася, як Дан провів карантин. Співак відповів, що вона усамітнився і працював над новим альбомом, який скоро презентує публіці. Катя була допитливою і все випитувала, а де це Дан робив? І він був змушений зізнатися, що жив і в Молдові, і в Україні, і в Румунії. Але більше ніяких подробиць.

Катя Осадча бере інтерв'ю у Дана Балана
Катя Осадча бере інтерв’ю у Дана Балана

Дан зізнався, що дуже любить Україну, йому подобається і країна, і люди, і він з задоволенням приїжджає сюди.

На питання, за кого Дан вболівав в проекті “Танці з зірками”, він чесно зізнався, що не дуже стежив за боротьбою – телевізор включав тільки щоб подивитися, в якому вбранні Тіна вийшла в ефір.

І, звичайно, Катя задала головне питання, яке турбує всіх шанувальників Дана – а як же роман з Тіною? Чоловік хитро посміхнувся і красиво пішов від відповіді:

Нехай це залишиться загадкою … У книзі

Катя відразу ж перепитала: в якій книзі? Дан додав:

Написаній рукою великого майстра

Що він мав на увазі – залишається тільки гадати. Шанувальники запідозрили, що їх роман – це просто такий хитрий хід режисерів 1+1 для залучення глядацького інтересу. Раціональне зерно в таких припущеннях є – дуже дивні у них стосунки. Ми вже писали, з яких причин Дан і Тіна ніколи не зможуть стати парою – прочитати ви можете за цим посиланням .

Дан Балан
Дан Балан

Шанувальники Дана дуже були раді, що його красивий голос не заглушали перекладом, як це було раніше – все-таки режисери передачі прислухалися до побажань публіки.

Коментарі шанувальників
Коментарі шанувальників

А ось повне відео інтер з Даном Баланом:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.