«Настя Каменських вагітна!»: Офіційний коментар дружини Потапа

«Настя Каменських вагітна!» - мабуть, це сама регулярна новина в світі шоу-бізнесу останні півтора року.

Вагітна Настя Каменських від Потапа? Це питання не дає спокою шанувальникам співачки після звістки про зоряну весілля Насті і Потапа. Ну а артисти самі всіляко провокують і підігрівають думки і припущення про можливе поповнення в своєму сімействі. То публікують заяву, що мріють про спільну дитину. То розміщують в соцмережах спільне фото, на якому Настя здається вагітною, а потім виявляється, що вона просто тримає перед собою сумочку.

Счастливые и красивые: свадьба Насти и Потапа
Щасливі і красиві: весілля Насті і Потапа

Тільки чутками про вагітність Насті трохи стихнути, як її чоловік і продюсер Потап викладає в Мережу ролик з танцем своєї зоряної дружини, і підписує його наступними словами:

«Це моя дівчина, мати моєї дитини – майбутньої».

І знову всі впевнені у швидкому поповнення в родині Потапа і Насті.

Або раптом влітку 2020 року в Instagram фанів з’явилося фото оголеної Насті в профіль з округляється животиком на обкладинці одного з глянцевих журналів. І вже ніхто не сумнівався в тому, що Настя Каменських вагітна.

Из-за лишнего веса Настю Каменских часто подозревают в беременности
Через зайву вагу Настю Каменських часто підозрюють в вагітності

Але раптом в той же час сама Настя проводить на карантині для своїх шанувальників спортивні тренування онлайн і багаторазово демонструє свою струнку фігуру. І не залишається сумніву в тому, що вагітність Каменських на обкладинці глянцевого журналу – результат використання фотошопу.

З приводу нескінченних чуток про свою вагітність Настя Каменських офіційно заявила, що, якби була вагітна, то не змогла б довго зберігати це в секреті. Вагітність неможливо приховати. Але як скоро це станеться – вона і сама не знає.

Настя Каменських продовжує публікувати в соціальних мережах нові свої фотографії з Потапом і без, на яких виглядає на відмінно.

Фигура Насти Каменских в 2020 году
Фігура Насті Каменських в 2020 році

А шанувальники дуету дуже чекають первістка Потапа і Насті, і, мабуть, тому намагаються знайти на цих фото перші ознаки вагітності співачки. І запитують в коментарях до фото: «Вагітна?», Або коментують: «О-о-о, хтось поправився …» або «О, Настюха поправилася ….. часом не вагітна ..?». І не перестають ворожити: «Вагітна Настя Каменських чи ні?»

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.