Дмитро Шуров з Pianoбой розповів про свою дружину Ольгу: “Я вірний однолюб “

Дружині Pianoбой Дмитро Шурова дуже пощастило - її чоловіка практично неможливо спокусити. Подробиці в матеріалі.

Дмитро Шуров, творець і натхненник музичного колективу Pianoбой, зі своєю майбутньою дружиною Ольгою познайомився випадково.

Їх представив один одному в кафешці Юрій Хусточка, колега Дмитра по Океану Ельзи та їх спільний знайомий. У цю кафешку в центрі Києва Ольга забігла з роботи випити кави. Після першої скороминущої зустрічі молоді, вже знайомі люди, стали випадково перетинатися в різних місцях. Тут вже Дімі залишалося тільки попросити телефон і, зателефонувавши, домовитися про зустріч. Що він і зробив. А зустрівшись і промовивши дві години, обидва зрозуміли, що розлучатися їм вже не хочеться.

Семья Дмитрия Шурова, супруга Ольга и сын Лев
Сім’я Дмитра Шурова, дружина Ольга і син Лев

Дмитро і Ольга одружилися в 2002 році. А їхній син Лев, який зовні копія тата, народився в 2003 році.

Дружина Pianoбой Ольга Володимирівна Тараканівський поміняла своє прізвище на Діми. Таким чином, в найближчому оточенні Дмитра виявилося дві Ольги. Адже сестра Дмитра, музикант і вокаліст групи Pianoбой, теж Ольга Шурова. Тільки по батькові вона, як і Дмитро, Ігорівна.

Ольга Тараканівський родом з провінційного донецького містечка Шахтарськ. Вона народилася в 1976 році, за освітою культуролог. Спеціальність отримала в Донецькому національному університеті в 2000 році. Ще в студентські роки Ольга підробляла журналістом в різних виданнях, а після отримання диплома її запросили на роботу в Москву. Ольга пропрацювала рік в редакції інформаційного видання про зірок шоу-бізнесу «Експрес-газета».

Pianoбой c женой
Pianoбой c дружиною

Цей рік був найважчим в її житті, так як, за її словами, робота займала абсолютно весь її час. А потім їй запропонували посаду головного редактора української філії газети, і Ольга переїхала до Києва. До 2015 року вона поєднувала редакторство зі своїми обов’язками стиліста і менеджера зі зв’язків з громадськістю в колективі Pianoбой. Хоча все, що стосується Pianoбой, Ольга називає не роботою, а їх з Дімою спільною справою і способом життя. З 2015 року Ольга повністю присвятила свою діяльність музичного колективу чоловіка і стала його PR-директором. В одному з інтерв’ю дружина рок-музиканта сказала, що свою місію вона бачить в тому, щоб створювати умови для творчості свого чоловіка.

Лев Шуров, син Дмитра і Ольги, теж живе в світі музики. Він навчався в музичній школі тільки по класу фортепіано, але вміє грати на багатьох інструментах. Підліток навчився грати на них самостійно. Ще Лева з дитинства захоплюється хіп-хопом. І, звичайно, він залучений в атмосферу Pianoбой і вже з десяти років з’являється з татом на сцені. Під ніком «Злий Ботан» син Дмитра вже викладає свої музичні відео в YouTube.

У Ольги та Дмитра непрості відносини. Але вони чесні один з одним, їм добре і цікаво разом. А ще Дмитро зізнався, що він однолюб. І додав, що його практично неможливо спокусити тому, що він вірний однолюб.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.