Кінематографічна чаклунка і Роксолана: Шлях до успіху 54-річної Ольги Сумської

Ольга Сумська - одна з найталановитіших, красивих і працьовитих артисток України.

Майбутня народна артистка України Ольга Сумська народилася в західній Україні у Львові. Дівчинка з’явилася на світ в артистичній сім’ї в 1966 році. Її батьки були відомими артистами театру. Дитячі роки майбутньої артистки пройшли в Запоріжжі, так як відразу після її народження батьків запросили працювати в Запорізький музично-драматичний театр. Майже вся дитяча життя Ольги проходила в театрі, де служили її батьки. Уже в п’ять років відбувся дебют дівчинки на сцені.

Ольга Сумская: биография
Ольга Сумська: біографія

Оля не уявляла свого життя без театру і пішла вчитися, як і її старша сестра Наталя, в головний театральний ВНЗ України – Київський державний інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого (так в той час називався цей національний університет). Ще навчаючись в інституті, Ольга знялася в трьох фільмах. На наступний рік після закінчення акторського факультету в 1987 році, актриса вже працювала в театрі російської драми в Києві. У цьому театрі згодом вона була зайнята практично у всіх головних ролях.

Ольга Сумская: история жизни
Ольга Сумська: історія життя

У 1992 році вийшов на екрани кінофільм «Голос трави». Цей своєрідний фільм знятий в стилі українського фольклорного кіно і насичений містичними подіями. У фільмі розповідається про молоду чаклунку, яку досвідчена чаклунка присвячує в таємниці чарівництва. За роль молодої чаклунки Ольга отримала нагороду фестивалю акторів кіно «Сузір’я».

Справжній тріумф чекав артистку в 1997 році. Величезна популярність впала на неї після виходу на телеекрани перших двох сезонів історичного серіалу про Роксолану, в якому Сумська зіграла головну роль. У 2003 році вийшов третій сезон серіалу, який тільки примножив популярність артистки.

З’являються телевізійні мюзикли за участю Ольги, які збирають біля екранів телевізорів численну аудиторію, – «Вечори на хуторі біля Диканьки» в 2001 році і «За двома зайцями» у 2003 році.

Фильмография у Ольги Сумской очень большая
Фільмографія у Ольги Сумської дуже велика

Фільмографія народної артистки численна і становить понад 70-ти фільмів, телефільмів і серіалів. Ольга Сумська веде велику кількість телевізійних передач, активно бере участь у світському житті. Вона автор двох книг: про те, як залишатися красивою в будь-якому віці – «Секрети краси», і кулінарної книги – «Готуємо разом».

У серпні 2020 року всенародна улюблениця Ольга Сумська відзначила свій 54-й день народження. У цьому своєму віці вона молода і сповнена творчих планів.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.