Лорак раптово набрала у вазі, співачка показала кругленький живіт: “Мені здається, буде дівчинка “

Про те, що Ані Лорак чекає дитину від репера і продюсера Тіматі Єгора Гліба - вже ні для кого не секрет.

Шанувальники щосили вдивляються в її ледве помітний живіт і чекають дива – ось-ось співачка повинна розповісти хто ж у них буде – хлопчик чи дівчинка.

На фото Ані Лорак вбралася в блискуче плаття пудровий кольору. У цьому вбранні особливо помітно, як округлилася груди Ані і берда. Зазвичай, саме це і відбувається на початку вагітності.

З одного боку шанувальники щасливі за свого кумира – нарешті, після довгих страждань і зрад Кароліна куека знайшла справжнє жіноче щастя. Тим більше, майже на кожному фото вона виблискує своїм дорогим діамантовим кільцем, яке, очевидно, подарував Єгор.

З іншого боку фоловерів і фанати Ані насторожені – у її нинішнього обранця дуже погана репутація.

Він уже був одружений на українській співачці з псевдонімом TAYANNA.

Це погано закінчилося – після розлучення танення шокувала визнанням – чоловік неодноразово піднімав на неї руку, також застосовував моральне насильство і ображав дитини.

Тому вона навіть рада, що тепер він пішов від неї до іншої жінки. Однак з дитиною бачиться не забороняла (два роки тому в їх з Єгором шлюбі народився син).

Повертаючись до Ані Лорак, варто сказати, що співачка ще жодного разу не скаржилася на свого обранця

Однак насторожує й те, що на світських заходах з Філіпом Кіркоровим або Сергієм Лазарєвим Ані з’являється чомусь або одна, або з дочкою. А ось знаменитого і молодого обранця поряд з нею ще не було видно.

У всякому разі, фактом залишається одне – живіт у співачки вже порядком округлився. Шанувальники і шанувальниці пишуть, що нібито п’ятий-шостий місяць.

Тепер цікаво, коли Лорак збирається офіційно розкрити таємницю про своє становище? Можливо, вона зробить таким чином шанувальникам “подаруночок на новий рік “, і розповість про вагітність.

Фанатам залишається тільки чекати і готується її вітати.

А якщо вам цікава доля відомої російський і української співачки, переходите на наш канал “Одна хвилина “, щоб подивитися повний сюжет про її життя.

Починаючи від того, як в дитинстві у Ані на війні загинув найрідніша людина – брат, і закінчуючи тим, які випробування сьогодні їй підносить доля.

Не забудьте підписатися на канал і в коментарях до відео написати що думаєте про співачку Ані Лорак: вона дійсно зірка російського шоу-бізнесу, або їй просто в свій час пощастило з продюсером?

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.