Дружина Олега Винника на шпильках блиснула в Житомирі: ось за що Олег її полюбив

Ймовірна дружина українського співака Олега Винника вразила публіку сольним виступом на його концерті в Житомирі. Бек-вокалістка нарешті виходить на передній план.

Виконавець хіта «Вовчиця» тримає своє особисте життя за сімома замками, проте величезна армія його шанувальниць впевнена, що серце артиста давно зайняте. Навіть в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що дружиною Олега є Таїсія, тому, нехай і неофіційно, усі вважають їх сімейною парою.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Крім того, в одному з давніх інтерв’ю для німецького видання Винник розповідав, що щасливий переїзду дружини з сином ближче до нього — в місто Штутгарт. Саме в Німеччині Винник розпочав свою творчу кар’єру і був там зіркою мюзиклів до 2011 року, коли він прийняв рішення повернутися до рідної України і працювати тут.

Олег Винник
Олег Винник

Зараз Олег є чи не найпопулярнішим і найобговорюванішим вітчизняним співаком, який завжди знаходиться під пильною увагою публіки. Не можна не сказати, що секрет його успіху не тільки в таланті і розкішному світлому волоссі, але і в прекрасній бек-вокалістці Таюне з сильним і красивим голосом.

Таюне
Таюне

Вона, як і Винник, не коментує чутки про роман з виконавцем, зате про творчість співачка говорити готова. Каті Осадчій Сватко розповідала, що про сольну кар’єру ніколи і не мріяла, хоча багато шанувальників впевнені, що вона до цього прагне:

«Єдине, чому я хочу йти на сцену — я хочу донести ті пісні, які написав Олег для мене і я хочу, щоб вони були почуті, тому що вони варті уваги».

Таюне перехворіла китайським вірусом
Таюне в інтерв’ю для «Світського життя»

Незважаючи на ці слова, Таїсія не завжди задовольняється другорядними ролями на сцені. Ось, наприклад, на осінньому концерті головного вовка країни в Житомирі вона сольно виконала пісню «Больше не звони», написану, звичайно ж, Олегом.

Зірка з’явилася перед глядачами в ефектному міні і в туфлях на шпильках, а її пишна укладка зробила образ ще більш жіночним, тому фанати були в повному захваті від виступу Таюне.

Примітно, що Винник взяв до себе на бек-вокал одну лише Сватко, хоча багато інших артистів часто беруть по кілька бек-вокалісток. Сама Таїсія зізнавалася, що конкуренції на цій позиції не потерпить, тому завжди буде старатися так, що замінить всіх.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.