Дикі танці розтовстілої Ані Лорак перелякали глядачів, а бежевий костюм з глибоким декольте викликав критику

Ані Лорак ніколи не була обділена увагою шанувальників, однак не завжди вона приємна. На цей раз співачка нарвалася на критику через невдало підібраний наряд.

Виконавиця вже не перший рік живе і працює в Росії. Відповідно, концерти і виступи вона теж дає там, хоча у 2020-му її гастрольний тур як ніколи скоротився. Виною всьому пандемія коронавірусу, яка втрутилася в плани всіх артистів без винятку.

Ані Лорак
Ані Лорак

Незважаючи на це, Кароліна (справжнє ім’я зірки), винесла з карантину користь — практично все літо вона відпочивала зі своєю єдиною донькою Софією в Греції. З батьком дівчинки, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, знаменитість розлучилася в минулому році.

Ані Лорак з колишнім чоловіком з дочкою
Ані Лорак з колишнім чоловіком та дочкою

Причиною розлучення після 10 років в шлюбі стали зради чоловіка. При цьому на публіці Лорак не подавала виду, що в її родині не все так добре, а лише констатувала факт розлучення. Зараз Ані знаходиться у відносинах з колишнім чоловіком Таянни Єгором Глєбом, який молодший за неї самої на цілих 14 років.

Ані Лорак з новим коханим
Ані Лорак з новим коханим Єгором Глєбом

Цікаво, що публіка довгий час приписувала співачці роман з колегою по сцені Сергієм Лазарєвим, проте насправді вони з ним друзі.

До слова, артисти знову з’явилися разом на гучній вечірці, приуроченій до дня народження дочки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії. Незабаром після свята Кароліна відправилася на музичний фестиваль «Пісня року».

Концерт проходив в Москві на стадіоні «ВТБ-арена». За лаштунками зірка з’явилася в брюках карамельного кольору, кремовій дублянці і блакитний в’язаній майці, звичайно, в захисному респіраторі.

А ось на сцену Лорак вийшла в ефектному нюдовому платті-жакеті і лосинах в тон, весь її костюм виконаний з мерехтливої тканини. Доповненням образу стала укладка хвилями і акуратний макіяж.

Реакція користувачів мережі на наряд виконавиці дуже неоднозначна — одні обсипали її компліментами, а інші розкритикували:

  • «З вашою прекрасною фігурою йде все!»;
  • «Ви заслуговуєте на усі нагороди!»;
  • «Чарівний образ»;
  • «Жахливо повнить костюм»;
  • «Що ж ви з собою робите? Стаєте гумовою»;
  • «Ви, звичайно, гарна, але костюм не дуже пасує. З вашою-то п’ятою точкою».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Більше цікавого про життя співачки дивіться у відео:

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.