Дочка Олі Полякової дебютувала в кіно: юна красуня зіграла в серіалі з провокаційною назвою

15-річна дочка суперблондинки Олі Полякової вже спробувала себе в ролі моделі, співачки, а тепер уже і актриси.

Маша Полякова знялася в українському підлітковому драматичному серіалі «С * кс, Інста і ЗНО» про життя українських школярів і їх складний період дорослішання. Нещодавно в Києві відбулася прем’єра серіалу, на яку прийшла Маша. Дівчина дала інтерв’ю “Світського життя “, в якому розповіла про свою невеликій ролі в серіалі. Під час бесіди з Катею Осадчою Марія зізналася, що і як герої «С * кс, Інста і ЗНО» вона стикається з труднощами в своєму підлітковому віці, а саме з Хейта. Полякова молодша зізналася, що коли створила свою власну рок-групу, то від багатьох близький знайомих почула багато критики. Однак за словами дівчини, вона на Хейт не звертає ніякої уваги.

У серіалі Марія зіграла невелику роль, але дівчина запевняє, що продовжить займатися акторською майстерністю і буде і далі зніматися у фільмах. Також юна актриса поділилася своїми планами на майбутнє. Марія розповіла, що після закінчення школи планує вступити в Бостонський університет і вивчати музику.

Цікаво, що юна дочка Олі Полякової в свої 15 років сама заробляє гроші на свої кишенькові витрати. Крім того, що Марія займається моделінгом і музикою, вона ще є блогером. Її мікроблог в Інстаграм налічує 150 тисяч підписників. В одному з інтерв’ю Оля Полякова зізналася, що її дочка заробляє 8-10 тисяч гривень на місяць на одного тільки рекламі в Інстаграм.

Фото з Інстаграм-блогу Маші Полякової
Фото з Інстаграм-блогу Маші Полякової

Варто відзначити, що Маша Полякова не соромиться в такому юному віці демонструвати відверті фото в своєму Інстаграме. Дівчина володіє хорошою фігурою і довгими ногами, в точності як її мама. З цього і не дивно, що на багатьох знімках в своєму мікроблозі дівчина позує практично без одягу.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.