Учасниця українського шоу Анастасія Покрищук накачала собі вилиці і губи і вважає, що тепер стала красивою

Зірка телешоу «Від пацанки до панянки» Анастасія Покрищук прославилася завдяки нестандартній зовнішності, яку вона буквально зробила собі сама.

Після вильоту з проекту на першому ж тижні Настя стала Instagram-блогером, а її короткі ролики збирають немислиму кількість переглядів. Зараз на профіль героїні нашої сьогоднішньої статті підписані 235 тисяч людей і це число зростає з кожним днем. Причина такої популярності — любов до епатажу і уколів краси.

Покрищук до и после пластики
Покрищук до і після пластики

Своє “перетворення” Покрищук почала зі збільшення губ і скул. Незважаючи на те що її нове обличчя виглядає, м’яко кажучи, ненатурально, саме такою вона стала собі подобатися. Зрозуміло, зупинятися на досягнутому Анастасія не стала і не так давно вона виконала давню мрію — збільшила бюст.

Наступна мета дівчини — довгий ніс і зуби:

«Коли я посміхаюся, він задирається вниз і я схожа на ворону. Також треба зробити зуби, адже вони у мене кривуваті і не дуже гарного кольору», — розповіла Настя в інтерв’ю для КП в Україні.

Настя Покрищук с линзами
Настя Покрищук з лінзами

Не можна не відзначити, що уколи ботокса героїня статті колить собі сама, причому навчання вона проходила не десь в клініці естетичної медицини, а в Instagram. Більш того, Покрищук навіть робить ін’єкції знайомим:

«У мене добре виходить, крові не боюся і ніколи не боялася. Мрію побувати на операції, особливо на пластичній».

Настя Покрищук сделала липосакцию подбородка
Настя Покрищук зробила ліпосакцію підборіддя

До злісних коментарів хейтерів в соціальних мережах Анастасія відноситься абсолютно спокійно — вона просто не реагує на образи та інші випади в свою сторону. Блогер впевнена, що займатися блогерством, щоб кожен раз сидіти і плакати, коли хтось тебе образив — безглуздо, а всіх, хто поливає її брудом, вона вважає неповноцінними людьми.

Анастасия Покрищук
Анастасія Покрищук

Втім, варто сказати, що досить часто негативні коментарі не просто веселять Покрищук, але і піднімають їй настрій. Все це завдяки почуттю гумору — Настя вже точно вміє над собою посміятися.

Настя Покрищук
Настя Покрищук

Більше про життя іншої любительки пластики дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.