Вагітна зірка «Пишного століття» Мер’єм Узерлі налякала фанатів занадто маленьким животом

Актриса серіалу "Чудовий вік " Мер'єм Узерлі опублікувала на своїй сторінці в Instagram чергове фото, яке викликало багато питань.

Зараз за її членством пильно стежать не тільки тому що вона зірка світової величини, а й тому що вона чекає свого другого дитини.

Про вагітність Мер’єм Узерлі повідомила в серпні цього року

Варто відзначити, що зараз вона вже виховує доньку від свого колишнього чоловіка.

Коли актриса була вагітна вперше, вона довгий час приховувала своє цікаве положення від аудиторії. З незрозумілих причин зараз Мер’єм Узерлі чомусь відразу вирішила афішувати свою радісну новину.

Однак до сих пір не розкрила хто ж став щасливим батьком її дитини. За однією з версій, вона під час поїздки до Сполучених Штатів Америки познайомилася з місцевим бізнесменом, і у них закрутився роман. Однак підтвердження або спростування цієї новини Мер’єм приховує.

Останні кілька місяців Хюррем-Султан публікує фотографії виключно крупним планом, що дуже засмучує шанувальників. Адже вони хочуть подивитися на те, як стрімко збільшується живіт їхньої улюбленої актриси.

Днями Мер’єм Узерлі провела нову фотосесію, де показала свій дизайнерський цибулю синього кольору. Варто відзначити, що там вона трохи засвітила свою талію, яка, на подив ще не сильно округла.

Шанувальники в коментарях відразу поспішили написати, що маленький живіт при вагітності – це ознака того що буде дівчинка.

І Мер’єм Узерлі зараз на 8 місяці вагітності, швидше за все, фото було зроблене декілька місяців назад, оскільки живіт на знімках зовсім маленький.

Картина “Чудовий вік “, завдяки якій прославилася Мер’єм Узерлі, є однією з найвідоміших турецьких картин цього тисячоліття. Туреччина – це країна, в якій виробництво серіалів дуже розвинене. Однак лише одиниці “вистрілюють “, і стають дійсно популярними по всьому світу.

Серіал Чудовий вік, заснований на реальних історичних подіях, став справжнім козирем або путівкою в життя для тоді ще мало відомої актриси з Німеччини.

Маловідомий факт, але для ролі в цьому серіалі Мер’єм Узерлі в дуже короткі терміни була змушена вивчити турецьку мову.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.