Юна дочка Євгенія Кошового вважає себе дорослою: зробила занадто зухвалий макіяж, який тато не оцінить

12-річна Варвара Кошова, дочка зірки «Квартал 95», поділилася в соціальних мережах результатом фотосесії в занадто дорослому образі.

Публіка пам’ятає юну героїню нашої сьогоднішньої статті ще зовсім дитиною, коли вона приходила в дитячий сезон «Розсміши коміка». На цьому телевізійна кар’єра Варі не закінчилася — дівчинка співала в «Голосі» і жартувала в «Лізі сміху».

Варвара Кошевая в «Лиге смеха»
Варвара Кошова в «Лізі сміху»

Крім того, з недавніх пір старша спадкоємиця Кошового пробує себе в якості актриси. Вона виконує одну з головних ролей в комедійному серіалі «Тато рулить» на каналі ТЕТ. В цьому напрямку Варвара збирається рухатися і далі, в чому батьки її тільки підтримують.

Актерский состав сериала «Папа рулит», Варвара Кошевая первая слева
Акторський склад серіалу «Тато рулить», Варвара Кошова перша зліва

Також майбутня зірка не забуває про тренди — у неї є особистий Instagram-блог, який вона почала розвивати зовсім недавно. Зараз на сторінці у Варі всього два поста, причому останній вона опублікувала кілька годин тому.

На нових кадрах дівчинку не впізнати, адже виглядає вона доросліше свого віку. Причиною цього став її яскравий макіяж з підкресленими тушшю віями і, звичайно ж, яскравою помадою. Саме вона і стала головним акцентом в цій фотосесії.

http://www.instagram.com/p/CIglybBHkSB/

Перед камерою Варвара позує крупним планом, а мокра укладка робить її образ особливо зухвалим. Ось як підписники коментують публікацію юної актриси:

  • «Просто вау»;
  • «Яка гарна»;
  • «Очі і справді бездонні, нічого сказати!»;
  • «Соковито», — пишуть користувачі мережі.

Відзначимо, в недавньому інтерв’ю для програми «ЖВЛ» дочка гумориста зізналася, що через напружений графік не ходить до школи. За її словами, часом вона так сильно втомлюється на знімальному майданчику, що хочеться плакати, проте Варя розуміє, що цей непростий шлях вона вибрала сама, тому намагається зайвий раз не скаржитися.

Семья Кошевых
Сім’я Кошових

Також у Євгена та його дружини Ксенії підростає молодша дочка Серафіма. Їй зараз 6 і вона дуже активна дитина. У бесіді з Машею Єфросініною Кошовий розповідав, що молодшенька любить бігати, стрибати, легко дає здачі хлопчикам.

Дочки Кошевого
Дочки Кошового

Бувало навіть таке, що в садку вихователька робила через це батькам зауваження, тому комік не уявляє, чого очікувати від неї в школі, куди вона піде вже в наступному році.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.