Названо ім’я переможниці конкурсу Міс Україна Всесвіт 2020 року – хто буде представляти країну на світовому шоу

В умовах карантину в Україні пройшов фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2020". Хоча пишного шоу не було, експерти назвали ім'я дівчини-переможниці.

Щорічний конкурс Міс Всесвіт буде проведено незважаючи на карантин, але з дотриманням усіх вимог щодо безпеки. Для цього фінал перенесено на першу половину 2021 року, швидше за все на квітень-травень.

Оргкомітет шоу в Україні на чолі з Ганною Філімонової після консультацій з партнерами Miss Universe прийняли рішення не проводити конкурс у масштабному форматі, а передати корону Першої Віце-міс Всесвіт 2019 Єлизаветі Ястремський. Такі ж рішення прийняли оргкомітету більшості країн-учасниць.

Єлизавета Ястремська
Єлизавета Ястремська

На думку експертів конкурсу, Єлизавета зможе гідно представити країну на світовому рівні, тим більше, у неї є достатньо часу на якісну підготовку.

Торішня переможниця Міс Всесвіт Україна 2019 Анастасія Субота офіційно передала корону в прямому ефірі в Інстаграм.

Передача корони переможниці конкурсу Міс Всесвіт Україна 2020
Передача корони переможниці конкурсу Міс Всесвіт Україна 2020

Біографія Єлизавети Ястремської

Дівчині зараз 27 років, вона киянка, народилася в багатодітній родині – у неї є сестра і два брати. Єлизавета закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю “Управління персоналом і маркетинг”, володіє кількома іноземними мовами.

Єлизавета Ястремська
Єлизавета Ястремська

Крім того, красуня навчалася на курсах телеведучих, має диплом візажиста, багато років працює моделлю. Ліза освоїла духовні практики в Індії, займається спортом.

Її фото з’являлися на обкладинках багатьох глянцевих журналів – “Наталі”, “Ліза”, “L’Officiel”.

Єлизавета Ястремська
Єлизавета Ястремська

У 2019 Ястремська перемогла в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019, що дає їй додаткові шанси в фіналі Міс Всесвіт.

Єлизавета Ястремська
Єлизавета Ястремська

Нагадаємо, що торішня представниця України Анастасія Субота з працею потрапила на фінальні змагання, так як їй двічі відмовляли у візі США. Отримала вона її тільки з третього разу безпосередньо перед змаганням, що позначилося на її моральному стані – в результаті дівчина навіть не потрапила у фінальну десятку красунь.

Найбільшого успіху на конкурсі домоглися Інна Цимбалюк в 2006 році, Анна Поплавська у 2010 році, Олеся Стефанко в 2011 і Діана Гаркуша в 2014.

Найкрасивіші дівчата-українки
Найкрасивіші дівчата-українки

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.