Сама собі свято: Тіна Кароль на блюді “подала” розкішні туфлі власного дизайну (відео)

Тіна Кароль не тільки дуже популярна співачка, але і щаслива бізнесвумен. Вона активно розвиває і просуває торгову марку свого імені.

В арсеналі бренду TinaKarol вже є однойменні духи, колекція молодіжного одягу і стильних хусток, разом з Укрзолото співачка випустила стала дизайнером ювелірних прикрас.

Духи Тіна Кароль
Парфуми Тіна Кароль

А зараз артистка представила новинку – взуття власного дизайну, яку вона створила спільно з українським брендом @kachorovska_atelier. Для презентації був обраний дуже оригінальний підхід: перед Тіною стоїть блюдо с кришкою для подачі вишуканих дорогих страв. Вона піднімає кришку і звідти виривається пара, але коли він розвіюється, ми бачимо не блюдо, а чудову туфельку вишневого кольору.

Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну
Тіна Кароль рекламує взуття власного дизайну

Блюдо крутиться, що дозволяє нам розглянути взуття докладніше, а в тому час співачка ще додає “перчинки” до експонату. Виглядає все дуже оригінально і креативно. І, звичайно, коронний сміх Тіни на завершення – просто шедевр!

У супроводі Тіна написала, як створювалася нова колекція, описала особливості дизайну, конструкції і матеріалів туфельок і вказала, що до них в комплект йде модна мікросумочка, як прикраса на яку використано кристал Swarovski особливої прозорості і мерехтіння.

Колекція з 7 грудня вже надійшла в продаж у всіх фірмових бутиках @kachorovska_atelier.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.