Це вже занадто! Володимир Остапчук раптом зізнався, як пустотливо розважався зі свекрухою – всі почервоніли

Вчора Володимир Остапчук своїм постом в Інстаграмі розвеселив Мережу. Що ж такого пікантного сталося з молодим чоловіком серйозного нотаріуса Христини Гірник?

Ведучий і шоумен Володимир Остапчук – чоловік з відмінним почуттям гумору, вміє не тільки інших підколювати, але і над собою посміятися. Ось і розповів історію, яка вже другий день веселить не тільки його шанувальників, а й всю Мережу.

Володимир Остапчук в Сторіс
Володимир Остапчук в Сторіс

Він розповів, що одна з його підписчиць поділилася домашньої історією. Її сім’я щось святкувала і за столом свекруха раптом вирішила поділитися, що їй наснилося. А сон був дуже пікантним – вона з Остапчуком голяка бігали по снігу і веселилися (сцену представили?!). Підписчиця додала, що ось живе собі десь чоловік і навіть не підозрює, що витворяє в чужих снах.

І тут всіх як прорвало! Дівчата і жінки одна перед одною стали розписувати свої еротичні сновидіння, в яких Володимир виступав головним героєм. Дійшло до того, що він змушений був звернутися до прихильниць зі словами:

Дівчата, припиняйте! Зупиніться!

 ""

Історія дійсно смішна і напевно ще буде мати продовження.

Невідомо поки, як на таку погану поведінку чоловіка в чужих снах відреагувала молода дружина.

Нове фото Христини Гірник
Нове фото Христини Горняк

Але у Крістіни Горняк крутий характер, за зраду з чужої свекрухою і поскандалити може. А ще цікаво, яку версію придумають журналісти з цього приводу. Тут вже точно червоніти всім доведеться.

***

Крім цієї прикольної історії в своєму сторіс Володимир поділився відео, як його двоє дітей від першої дружини – дочка Емілія і син Еван гостювали у нього вдома, розважалися і дивилися мультики. Видно, що малюкам дуже комфортно вдома у тата і вони ладнають з його новою дружиною.

 ""

***

Як ми раніше писали, Володимир Остапчук та Оля Полякова стануть провідними телешоу в Новорічну ніч на каналі Україна.

 

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.