“Чим більше ви ображаєте, тим більше реклами у мене замовляють”: Леся Никитюк відповіла хейтерам

Популярність цієї української телеведучої останнім часом просто зашкалює.

Тому зовсім не дивує, що серед багатомільйонної армії шанувальників знаходиться все більше тих, хто пише бридкі слівця і Хейта Лесю.

З таким явищем як “хейтерство ” стикаються досить багато зірок, які намагаються якось виділятися зі свого жанру і привертати до себе нових людей.

“Чергова зірка-пустозвонка “, – таке повідомлення днями прислали Лесі Никитюк

Вона у відповідь на такі звинувачення вона тільки сміється, і щиро не розуміє, що ж у своїй кар’єрі зробила такого, щоб її ненавиділи і писали такі гидоти. Однак каже, що в більшості своїй критику пишуть “диванні експерти “, у яких в профілі навіть немає своїх фотографій.

Леся Никитюк з новою зачіскою
Леся Никитюк з новою зачіскою

“Леся, в тих сукнях, які ти одягаєш, тільки про город говорити, а не про світське життя “, – цей коментар хейтерів Леся теж вирішила прокоментувати. Вона каже, що й не претендує на місце Катерини Осадчої, і завжди намагається бути ближче до народу.

Частина образ адресовані Лесі Никитюк через її української мови, а точніше через суржику, на якому вона часто говорить в своїх програмах. Наприклад, пишуть таке: “Леся, коли Тарас Шевченко чує твій українську мову, він в труні перевертається “.

Леся Никитюк - головна ведуча "Нового каналу"
Леся Никитюк – головна ведуча “Нового каналу”

Це вона розповіла в шоу “Життя відомих людей ” на телеканалі 1 + 1.

В кінці Леся вирішила звернутися до заздрісників і коментаторів

“Шановні заздрісники, можливо, вам колись і хочеться щось написати, пам’ятайте, ми це читаємо, і нас це чіпляє всіх. Більшість кажуть, мовляв, ось, критика це фігня, я її не читаю і не реагую. А взагалі, пишіть, чим більше ви пишете, тим більше у мене реклами замовляють. Бог вам суддя “, – підсумувала довгонога телеведуча.

Повну версію її інтерв’ю, і того, як вона читала образливі коментарі та відповідала на них, ви можете переглянути під відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.