Євген Петросян розповів, як болісно помирав Джигарханян і хто в цьому винен

Нові подробиці смерті Армена Джигарханяна спливають в інеті. До думки колишньої дружини додаються повідомлення його друзів і всі вони стверджують - він міг ще жити!

Жодна смерть відомих акторів в 2020 року не обросла масою стількох суперечностей, як відхід у інший світ Армена Джигарханяна.

Армена Борисовича вже поховали на Ваганьсковському кладовищі Москви, поруч з дочкою.

Могила Армена Джигарханяна
Могила Армена Джигарханяна

Вона наклала на себе руки разом зі своїм коханим (в автомобілі надихалися чадним газом) тільки тому, що зоряний батько був проти їхніх стосунків. Що і як там було – таємниця, але Джигарханян вважав себе винним в смерті дочки і її портрет стояв на його столику біля ліжка і вдома, і в лікарні. І кожен день перед сном він просив у неї вибачення.

Стара-нова і екс-молода дружини знову віддалено пересварилися. Віталіна Цимбалюк-Романовська повела себе дуже гідно – вона не полізла на прощання, чим позбавила рідню і хейтерів можливості знову роздмухати грандіозний скандал.

Джигарханян і
Армен Джигарханян и Віталіна

Але він (скандал) таки виник – вже з подачі іншого гумориста – Євгенія Петросяна. Він сказав так:

 ""

По суті, він звинуватив дружину Тетяну Власову і персонал, який повинен був доглядати за хворим, в навмисному відсутності належного догляду.

Петросяна тут же підтримала Віталіна Цимбалюк-Романовська, яка ще раніше говорила – Джигарханяна навмисно ізолювали, відключили йому всі можливості спілкування зі зовнішнім світом. Все жто вона сказала в інтерв’ю на 5-му каналі.

 ""

Тут же зреагував адвокат і друг Джигарханяна (за його твердженням) Артур Согомонян, який в останні дні актора розповідав, що, кому, де і як той казав. Хоча, медперсонал клініки, в якій помер Джигарханян, стверджує, що до нього ні разу не прийшла дружина, він майже весь час був без пам’яті і стогнав.

Армен Джигарханян і Артур Согомонян
Армен Джигарханян і Артур Согомонян

Согомонян різко відповів Петросяна, що той останнім часом не спілкувався з Арменом Борисовичем, тому і не може говорити те, про що не знає. У відповідь Петросян надав приватне відео, як він відвідував Джигарханяна та його у нього пустили лише після скандалу.

Джигарханян і Власова
Джигарханян і Власова

Виходить, правду говорила екс-дружина Цимбалюк-Романовська про те, що Джигарханяна звели в могилу через спадщину, причому, новий заповіт він написав вже будучи в непритомному стані, а старе ніхто не скасував. І цьому можна вірити, оскільки Петросян дуже негативно ставився до молодої дружини одного і у них з Віталіною конфліктні відносини. А тут зійшлися на думці.

 

 

 

 

 

 

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.