Заміжня Ірина Білик показала архівне фото з колишнім Юрієм Нікітіним і дуже ніжно до нього звернулася

Відома українська співачка Ірина Білик поділилася в соціальних мережах архівним фото з продюсером Юрієм Нікітіним, з яким у неї колись були стосунки.

Герої нашої сьогоднішньої статті цілих 8 років прожили в цивільному шлюбі, проте до РАГСу справа так і не дійшла. Познайомилися вони, коли йому було 22, а їй 21. У інтерв’ю для видання «Сегодня» Юрій розповідав, що ними рухала пристрасть, симпатія, повага і кохання:

«У нас були гарні і серйозні відносини, плюс загальна робота, кар’єра».

Юрий Никитин и Ирина Билык в молодости
Юрій Нікітін та Ірина Білик в молодості

Але чому ж тоді, якщо все так добре, закохані не зіграли весілля? Ось що з цього приводу говорить Нікітін:

«Як і більшість чоловіків, я був сповнений комплексів, забобонів. Завжди вважав, що одруження може позбавити мене волі, що якщо я одружуся або стану батьком, то відразу стану невільним в усіх відношеннях».

Юрий Никитин
Юрій Нікітін

Разом з тим на той момент у них було безліч записів, зйомок, проектів, тому просто було не до побудови сім’ї.

Не можна не відзначити, що цивільне подружжя встигло обзавестися загальною трикімнатною квартирою в столиці, паралельно будувалася ще одна така ж. Ірині та Юрію вдалося все вирішити без скандалів і розійтися, що називається, по любові. Більш того, незважаючи на особистий розрив, цілих 16 років після цього вони працювали разом.

Билык и Никитин
Білик і Нікітін

Судячи з останнього посту Білик в Instagram, колишнім вдалося зберегти дружні відносини і по сей день. Так, вчора у Нікітіна був день народження, з чим співачка його і привітала:

«Юрочка, дорогий! Всіх благ і задоволень від нових ідей та їх реалізації… І нехай твоє життя буде схожим на казку», — написала зірка.

Ирина Билык
Ірина Білик

Вітання виконавиця супроводила архівними фото тих часів, коли вона ще носила коротку стрижку.

Ось як користувачі відреагували на пост в коментарях:

  • «Ірина, ви така молодець! Дивуюся і вчуся, як ви можете дружити зі своїми колишніми. Справжня жінка! Тільки щаслива всіх відпускає»;
  • «Ви були гарною парою»;
  • «Ви тут особливо красуня»;
  • «Дуже круто виглядаєте»;
  • «Найбільш творчі, наймодніші і найгармонійніші».

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.