Тіна Кароль обрізала волосся і пофарбувалася в інший тон: почала нове життя після розставання з Баланом

Одна з найкрасивіших співачки українського шоу-бізнесу Тіна Кароль вирішила поміняти образ напередодні Нового року.

Тіна Кароль – еталон жіночності й краси. На неї рівняються не тільки прості українські жінки, але її колеги по сцені. Кароль тричі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє чудовими зовнішніми даними і відмінним почуттям смаку.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок
Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок

Останні кілька років Тіна Кароль не зраджує своєму стилю – довге світле волосся і червона помада на губах. Наряди Кароль націлені на те, щоб підкреслити жіночною артистки і елегантність.

Довге волосся і червона помада завжди доповнюють образ Тіни
Довге волосся і червона помада завжди доповнюють образ Тіни

Однак сьогодні в фан-акаунті Кароль в Інстаграм з’явився новий знімок артистки, де вона постала в новому образі. У кадрі Тіна позує в яскраво-рожевій сукні облягаючого силуету з розкішним вирізом на декольте, поверх якого накинутий жакет. Співачка трохи змінила зачіску: обрізала волосся і пофарбувала їх у більш теплий тон.

Тіна зробила дуже легкий, нюдовий макіяж з блискучою рожевою помадою на губах. Як виявилося, фото було зроблено під час зйомок в платті бренду The Coat by Katya Silchenko.

Користувачі Мережі оцінили новий образ співачки і написали багато похвальних коментарів. «Своїм виглядом Тіна прикрасить плаття будь-якої фірми. »,« Як приємно бачити Тіночка усміхнену з блискучими очима. Красотуля »,« Прелесть »,« Красуня », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Тіна Кароль змінила імідж і почала нове життя без Дана Балана

Тіну Кароль і Дана Балана вважають парою з тих пір, коли вони вдвох з’явилися на проекті «Голос країни» в якості наставників. Глядачі відразу помітили, що між молдавським музикантом і українською красунею точно щось більше, ніж дружба. Однак нещодавно з’явилася інформація про те, що Дан і Тіна розлучилися. Такі чутки почали ходити після останнього ефіру «Танців із зірками», де Тіна була провідною, а Балан – запрошеним гостем. Дан Балан вийшов на сцену і заспівав зі спекотною брюнеткою Індірою Едільбаевою. Під час виступу Дан обнімати і закохано дивився на дівчину.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.